De ce un nou design ... ::: miercuri 21 februarie 2006




rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger

    ... un nou design pentru ca am primit numeroase critici pentru designul avut de forma de inceput a siteului ...
    Am incercat prin noul design sa aratam ca in decursul unui an , am incercat pe langa RAPID si viata de familie a noastra sa aducem ceva nou pentru siteul RapidFans.
    La inceput am fost in echipa ... eu ... doctoru ... crisa ... broasca ... adriana ... acum cu jumatate de ora inainte de lansarea noului design nu imi mai aduc aminte si se poate sa fi omis pe cineva . Pe parcurs ne-au ajutat multi si am reusit sa aducem siteul la structura actuala . Nu ne-a interesat forma ci numai continutul ... cu timpul am ajuns sa ne plictisim si noi de vechiul site si am facut ici colo modificari ...
    Actualul design are multe scapari in paginile sale dar revin si va spun ca nu suntem profesionisti .Designul actual a fost facut de mine si de vladimir el contribuind mai mult ca mine la actuala forma a siteului .
    As dori sa ne tratati mai cu indulgenta daca gasiti greseli in noua structura a siteului , greseli pe care le vom remedia imediat . Pentru aceasta va rugam sa trimite-ti mail la adresa admin@rapidfans.ro sau rapidfans@gmail.com.
    in zilele urmatoare voi explica mai multe si voi numi si ceilalti colaboratori actuali ai siteului .
    HAI RAPID




Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...