::: 2006 / 2007 :::

  ::: DIRECTOR LA RAPID PENTRU CA L-A INJURAT PE Copos ! :::

::: inapoi la pagina principala

 Trimite prin Yahoo Messenger


DIRECTOR LA RAPID PENTRU CA L-A INJURAT PE Copos !
     

        Am aflat din ziarul "Ziarul" ce stiam mai demult si anume ca cine il injura pe patronul clubului RAPID este facut in clipa urmatoare om de casa .
        Dupa ce domnul Valvis si-a facut blog pe siteul asa zis oficial al suporterilor fzr.ro si a facut binecunoscuta donatie de actiuni , care nu a avut decat interes publicitar intrebarile puse de reprezentantii nostri la repectiva donatie nefiind facute publice , a urmat domnul patron Copos cu al sau blog pe acelasi site . L-am intrebat in tur pe domnul Copos de ce nu si-a deschis blog pe siteurile sale , sau chiar pe siteul oficial al clubului unde este normal sa aibe blogul , dar raspunsul dansului a fost evaziv chiar daca i-am relatat ca are blog pe un site al suporterilor unde are cei mai multi contestatari care nu
s-au ferit sa il injure de cate ori au avut ocazia .
        Si dupa indelungi "parlamentari" cu suporterii pe blog am ajuns de unde am plecat adica nu s-a facut nimic concret pentru RAPID dar domnul Copos a reusit sa mai atraga cativa contestatari ai sai de partea sa . Zilele trecute am observat cum susnumitul site a facut o petitie pentru ca stadionul sa treaca in "curtea" domnului Copos de unde tragem concluzia cam care a fost ideea cand domnul Copos si-a deschis blog el dorind pana la urma fuziunea siteurilor oficiale . Dorim sa aducem la cunostiinta siteului oficial al suporterilor ca dupa ce ani buni il bombardau pe patron cu injurii cum ca nu baga bani in stadion , cum ca intrarea la tribuna 2 se face in conditii de evul mediu acum acelasi site ne pune sa semnam o petitie prin care sa obligam ministerul sa aloce fonduri pentru a repara "nenorocita de potcoava " pe care dupa aceea domnul Copos sa o ia in intretirea pentru 49 ani daca nu pentru 99 ani probabil domnia sa dorind in viitor sa faca langa stadion ponton pentru ambarcatiunile sale .
        Pe site puteti gasi legat de activitatea clubului RAPID in centrul de copii si juniori poze de la antrenamente , antrenamente facute de grupele de copii 1996-2000 in "Parcul Crangasi" pe un teren artificial unde dupa antrenamente copiii pleaca cu tramvaiul acasa transpirati . Dar oare asta conteaza in ochii conducatorilor ???? Sunt RAPIDisti care vin aici pentru a deveni viitori jucatori ai echipei mari , copii care stau in alte cartiere dar pe care dorinta de a juca sub culorile alb-visinii este cel dintai vis.
        De ce oare dupa ce ani de-a randul nu a facut nimic pentru suporteri dintr-o data este de partea lor ... dar numai cu numele nici pana acum nefacandu-se nimic la stadionul pe care domnul Copos si-a permis sa il numeasca in fata camerelor de luat vederi " o nenorocita de potcoava " , stadion pe care venim cu sufletul deschis pentru a incuraja echipa care o iubim .
        Maine prin intermediul siteului nostru va vom arata imagini in care veti vedea cum ne asteapta " nenorocita de potcoava " pe noi , suporterii inaintea unui retur care ne poate duce in CL .
        O alta intrebare pentru domnul Copos este de ce de 1 an de zile magazinul clubului online este in actualizare http://www.magazin.fcrapid.ro/ dar de aproximativ 3 luni prin intermediul aceluiasi site oficial al suporterilor fzr.ro se vand produse ale clubului . Ce sa intelegem ca noul sef de la marketing a fost pus pe siteul respectiv sa faca scoala de marketing , sau ca domnul Copos doreste unificarea siteului oficial al clubului fcrapid.ro cu siteul oficial al suporterilor fzr.ro pentru a avea un site mare si oficial cu care sa luptam cu " lupul cel rau [ Ministerul Transporturilor ]" ???
        Urmatoarea mutare ar trebui sa fie magazinul oficial al siteului oficial al oficialilor clubului RAPID .
        De ce oare nu se incearca reunirea suporterilor , a celor care pun suflet pentru culorile
alb-visinii impotriva actionarilor care sa bage bani si sa il lase pe Razvan sa isi vada de treaba lui . In acelasi ziar " Ziarul " am avut confirmarea ca se incearca inlaturarea lui Razvan si se pregateste venirea lui Loti Boloni cel care a lasat nationala pentru cativa banuti in plus .
        Sper ca acest articol dar si cele ce urmeaza nu ma vor face viitorul director de marketing , nu asta am dorit cand am facut acest site dar as dori ca dreptul de a face fotografii si a filma galeria la meciuri sa nu ni se ingradeasca pe viitor. Ce facem noi nu este pentru a intra sub pielea cuiva, de a avea favoruri din partea cuiva , noi facem pentru ca toti copiii care vor vedea imaginile de pe site sa devina viitori RAPIDisti , sa vada imagini de care noi am fost privati neavand posibilitatea (eu personal) de a avea fotografii de la meciurile la care am fost prezent in cei 25 ani de RAPIDism. As fi vrut acum sa am imagini video de la meciurile disputate pe "Republicii" cand domnul Copos nu era fan RAPID ci mergea la meciurile echipei Dinamo unde era primit cu flori de pionierii patriei.


        Ziarul Online - Sport
        Autor: (C.B.)
       
        Actionarul majoritar din Giulesti, George Copos, are o slabiciune deosebita pentru tot ceea ce tine de metoda de lucru occidentala. Astfel, boss-ul Rapidului l-a uns de curand ca director al Departamentului Marketing, la club, pe Gabriel Fuior.
        Acesta este nimeni altul decat forum-istul "Rassie", unul dintre cei mai inversunati fani ai "alb-visiniilor", un "rau" care nu a ezitat sa-l atace, pe forum, zi de zi sub centura pe... "comunistul de la Stefan Gheorghiu, George Copos".


        ::: Mircea ::: RapidFans.RO ::: 16 februarie 2007 :::



::: FORUM ::: Comenteaza :::
DIRECTOR LA RAPID PENTRU CA L-A INJURAT PE Copos !





::: FORUM ::: Comenteaza :::
ANTICOPOS CAMPAIGN




Echipa RapidFans.RO
Site dezvoltat de Echipa Rapid Fans .RO           [ Copyright 2006 Rapid Fans .RO - Toate drepturile rezervate. ] ...           Actualizare : Echipa Rapid Fans .RO ...