::: 2006 / 2007 :::
  ::: Inceputuri... :::

::: inapoi la pagina principala

 Trimite prin Yahoo Messenger


Inceputuri ...
     

        Un nou inceput de retur, un site nou, primele zile la noul job, inceputul ultimului semestru la facultate, un nou inceput pentru brigada din care fac parte…multe inceputuri pentru lucrurile care imi ocupa ziua si care imi lumineaza viata. Am pretentii de la fiecare sa iasa exact cum imi doresc. Pentru inceput va spun cam ce-mi doresc de la returul care sta sa inceapa. Oricum stiu ca majoritatea dintre voi va doriti toate lucrurile de mai jos.
       
          - transferul facut in aceasta iarna competitionala trebuie sa ne demonstreze ca si-a meritat banii si trebuie sa fie constient ca ne-am pus in el mari sperante si nu vrem sa ne dezamageasca. Oricum in amicalul cu Rm. Valcea mi-a placut cum a jucat, insa inca mi se pare ca este prea increzut si din cate vad nu prea i se paseaza.
       
          - trebuie neaparat sa invingem in meciul cu steaua, nu pentru ca victoria asta ne-ar asigura un loc 2 ( eu cred ca returul se va juca pana la sfarsitul campionatului si este prea devreme sa incepem cu calculele de pe acum ) ci si pentru ca va fi o victorie pentru moralul jucatorilor nostri ! si pentru noi suporterii este la fel de importanta aceasta victorie si oricum nimic nu se compara cu un meci cu spurcatii in Giulesti !
       
          - si etapa a 24-a este foarte importanta pentru noi, este meciul cu Dinamo la noi acasa…iarasi vor veni cainii cu aere de superioritate, ei fac cele mai reusite/inteligente/amuzante/si cu subinteles coregrafii. Oare anu asta cu ce apar ? (a se remarca urma de ironie…).
       
          - sper ca in returul acesta sa se inceapa consolidarea peluzei sud, sau sa se inceapa demolarea ei. Oricum sa vedem ca se lucreaza la refacerea stadionului, pentru ca jucatorii degeaba se chinuie sa ocupe locul 2 si sa se califice in CL ca oricum nu vom avea stadion unde sa jucam. La interesele care sunt in fotbalul romanesc eu una spun de pe acum ca nu vom termina campionatul pe locul doi. Mi se rupe si mie sufletul, insa trebuie sa recunoastem ca Rapidul nu a intrat niciodata in planurile mai marilor nostri conducatori din fotbalul romanesc. Anul trecut cand ne-am calificat in primavarea europeana toti au ramas muti de uimire, ca am reusit lucrul asta fara pile si relatii. E mai bine sa fim curati si cinstiti, asa ne putem bucura cu adevarat de rezultatele echipei noastre.
       
          - sper din suflet sa ne calmam si noi suporterii, ca sa nu mai riscam noi suspendari ale stadionului, pentru ca nu prea avem de castigat din chestiile astea. Oricum de acum sanctiunile vor fi din ce in ce mai drastice si nu are rost sa riscam. Echipa are cel mai mult de pierdut si noi suporterii odata cu ea.
       
          - sunt foarte curioasa de ce legi se vor da cu privire la « ultrasii » nostri. La cat sunt de limitati cei de la Jandarmerie nu trebuie sa ne mai dam in petec nici noi, suporterii. De multe ori ne-am jucat cu focul si chiar cred ca in returul asta fortele de " dezordine " ne vor pregati niste suprize nu tocmai placute, avand in vedere ca si in Italia se fac valuri din cauza actelor de huliganism.
       
          - mi-ar placea foarte mult ca baietii sa reuseasca sa se concentreze de la inceputul returului si sa nu mai ajungem ca in ultimele doua etape sa stam sa ne rugam (anu trecut ne rugam pentru campionat, anu asta ne vom ruga pentru un loc doi) sa piarda unu si altu, ca sa reusim noi, sa ne atingem obiectivele.
       
          - imi doresc Cupa in Giulesti ! Oricum toti spun ca asta e specialitatea noastra, aste este, deocamdata trebuie sa ne multumim si cu ea, poate anii urmatori vom incerca sa luptam pe mai multe fronturi ca anul trecut, din care unu sper din suflet sa fie international.
       
          - imi doresc ca Razvan sa fie lasat sa-si faca treaba si domnul Copos sa-si vada de celelalte afaceri, care-i aduc un profit mult mai mare decat echipa RAPID. Oricum el este dezamagit ca Rapidul are un stadion deprimant si ne-a surprins pe toti atunci cand a declarat ca lui nu-i trebuie " amarata asta de potcoava ". Domnule finantator, sa va fie pe la nas si ar trebui ca toti cei care iubesc Rapidul sa va bata obrazul pentru ce ati spus. Pacat ca am realizat pentru a " n "-a oara ca la noi la club exista numai " papa lapte ", care nu au stiut sa ia masuri atunci cand " sefu " a sarit calu prima oara. Acum cand mai face declaratii din acestea nu mai surprinde pe nimeni de la club, pentru ca toti s-au obisnuit cu el. Il admir pe Copos, pentru oamenii ascultatori pe care a reusit sa si-i stranga in jurul lui si-i detest pe catelusii nostri de la club, care se conformeaza de fiecare data la comanda " aport ".
       
        Gata ! Din pacate imi inchei articolul aici, pentru ca am reusit sa ma enervez, iarasi si iarasi din aceleasi motive aiurite…. VA URMA….in episodul urmator povestim despre noul site.


       by DarkLadY^ ::: RapidFans.RO ::: 07 februarie 2007 :::



::: FORUM ::: Comenteaza :::
Inceputuri ...






Echipa RapidFans.RO ®
Site dezvoltat de Echipa Rapid Fans .RO           [ Copyright 2006 Rapid Fans .RO - Toate drepturile rezervate. ] ...           Actualizare : Echipa Rapid Fans .RO ...