::: 2006 / 2007 :::
  ::: Raspundem criticilor de pe forum ... :::

::: inapoi la pagina principala

 Trimite prin Yahoo Messenger


Raspundem criticilor de pe forum ...
     

       Cristiana Granata Girls Vârsta: 31 Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 148 Locație: Cluj-Napoca
       "S.C. Fotbal Club RAPID București S.A. angajează:
       DIRECTOR COMERCIAL ȘI MARKETING
       Condiții:
       Studii superioare;
       Experiența în domeniul comercial/marketing de minim 10 ani, din care cel puțin 3 ani într-o funcție de conducere;
       Cunoștințe solide de marketing, management, vânzare, negociere;
       Cunoștințe de limba engleză și/sau franceză;
       Abilități de comunicare și interrelaționare;
       Cunoașterea mediului presei sportive;
       Disponibilitate pentru deplasări periodice în țară;
       Abilități organizatorice, capacitate de a lucra în echipă;
       Permis de conducere auto categoria “B”;
       Cunoștințe de operare PC.
       
       Da, Rassie intruneste conditiile astea. Va spun asta cu siguranta, pentru ca-l cunosc de mai multa vreme decat va cunosc pe oricare dintre voi.
       Singurul punct la care nu stiu exact, e punctul 2...nu stiu sigur cati ani are de munca, dar sunt peste 6 cu siguranta. Nu v-ati sictirit niciodata la un interviu pentru o slujba cand vi se cereau 2-3 ani de experienta? Si erati convinsi ca v-ati descurca cu siguranta, insa deh...n-aveati decat un an jumate de munca in domeniu? Daca l-au angajat cu mai putin de 10 ani experienta...in cazul lui n-au facut nici o greseala. Omu' stie ce vrea, stie ce zice, plesneste de informatii din toate domeniile. Si e si rapidist. Motivele lui Copos ma lasa indiferenta. Daca a fost parsiv, cel putin de data asta a iesit bine pentru noi. Sper sa nu-mi retrag cuvintele peste o vreme...
       
       
       TequilaSun Vârsta: 83 Data înscrierii: 13/Dec/2006 Mesaje: 1
       
       Este foarte bine ca noul director de marketing si-a gasit deja oameni care sa il perie.
       Iata o postare a lui Dragos.leasa de pe blogul noului director, pusa ieri seara:
       
       D-le Gabriel Fuior, o mare rugaminte as avea la dumneavoastra. Va rog sa ne prezentati un CV, pentru a inlatura absolut orice dubiu in legatura cu capacitatea dvs de a ocupa acest post in cadrul conducerii clubului RAPID. Eu, personal, n-am ABSOLUT niciun dubiu in privinta dvs, insa ma doare sa constat ca in randul rapidistilor apar vorbe cum ca ati fi fost ales doar pentru faptul ca l-ati injurat pe Copos.
       Numai bine, Dragos
       
       
       Granata Vârsta: 31 Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
       inregistrat azi pe forum ...
       Nu pot sa cred ca vad! De unde atata ranchiuna intre RAPIDisti? Unde este familia visinie de altadata? Si ce daca Copos are blog pe www.fzr.ro? Aveti idee cate lucruri i se reproseaza acolo, credeti ca sunt suporteri care il "iau in brate"?? Cititi si vedeti ca nu este deloc asa.
       Ar tb sa ne bucuram cu totii ca noul director de marketing este din randurile noastre si sa-l sustinem , nu sa incercam sa il contestam in toate felurile. De ce domnilor?
       Aceasta este dezinformare, este atac al unei persoana, ati avut macar curiozitatea sa cititi ce spune noul director de marketing pe blogul sau? Poate ca da, poate ca nu, motivele pastrati-le pentru dumneavoastra.
       "Voi incepe prin a spune ca una dintre cele mai dificile intrebari la care trebuie sa raspund, poate chiar cea mai dificila, este aceea in care esti chestionat despre tine ca persoana! Ce-as putea spune oare despre mine? In primul rand m-am nascut in anul de gratie in care RAPID castiga cea de a 9 (noua) Cupa, venirea mea pe lume intr-o istorica zi de mai, prevestind parca acel succes !
       Primul meci al Rapidului la care am asistat a fost la revenirea echipei pe prima scena! Se intampla acest lucru in 1983 pe un stadion, Republicii, arhiplin! Am ramas fascinat de publicul rapidist, de intensitatea trailor jocului, de pasiunea incredibila a suporterilor!
       Daca este ceva etern, ei bine, acel ceva este Rapidul.
       Ca rapidist sunt mandru de faptul ca noi suntem cei care am inventat fotbalul ca o poezie, fotbalul ca o arta! Noi am inventat conceptual de fotbal spectacol! Pentru noi fotbalul este ca o reprezentatie de teatru, unde artistii gazonului impreuna cu spectatorii comunica intr-un singur gand - marea cultura si civilizatie rapidista!
       Noi , rapidistii, suntem singurii care avem capacitatea de a progresa, de a ne depasi limitele de fiecare data.
       Profesional vorbind, intreaga mea cariera a fost in domeniul marketingului, incepand de la o companie multinationala specializata in comercializarea produselor si serviciilor IT si terminand cu sectorul telefoniei mobile, un sector in care am activat in ultimii 6 ani. Sunt licentiat in economie cu specializare in comert - marketing si una din pasiunile mele este statistica, in special statistica economica! Alte pasiuni extrasportive tin de istorie, literatura si cercetare de piata." (Gabriel Fuior - Director de Marketing).
       Acesta este domnilor cel pe care il blamati, profesionist si super rapidist.
       Am postat aici pentru a va ajuta sa nu mai dezinformati rapidistii.
       Ar trebui sa facem front comun impotriva adevaratilor rivali, suporterii echipelor adverse, nu sa dezbinam aceasta frumoasa familie, alb-visinie. Pentru aceasta insa trebuie sa avem doar dragostea pentru RAPID si sa lasam toate mizeriile...
       Ma intreb daca se va da dovada de dictatura sau nu, acest mesaj este al unui rapidist si este postat pe un site rapidist, if you know what I mean...
       
       
       RASPUNS RAPIDFANS.RO
       daca cel care ne intreaba este rassie sau nu eu am raspuns la toate doleantele ca si cum i-as fi raspuns lui ...
       
       1. lui copos i se reproseaza multe lucruri poate dar nu il intereseaza ... noua la intrebarea ati raspuns pe blog la " xxx " raspunsul a fost nu ma ocup eu de blog am pe cineva care o face ... asa ca nu incerca sa spui ca afla copos una sau alta ... intrebarea noastra este dece de ceva timp a inceput periajul lui copos de catre cei care pana ieri il contestau ... intrati in arhivele fr si cautati cum il faceati mai ieri pe copos ... poate maine ne vom "iubi" domnule rassie daca azi ne contestati ...
       2. de cate ori am scris pe blogurile fzr mesajele mele au fost sterse domnule rassie in arhiva veti gasi [prtscn] ale celor scrise de mine pe blogul lui copos ... de ce sa mai intru sa scriu cand totul este sters de acolo ... orice link catre siteul nostru este sters ... imi spui mie de ranchiuna si alte alea in curand vom anunta toti rapidistii de ce am plecat cei care au plecat dintre noi de la forzarapid.ro ... vom arata cu dovezi cum am fost facuti de un an incoace de adminii forzarapid lingaii conducerii oameni care sunt mana in mana cu conducerea ... etc ... ei acum o sa se vada cine este omul conducerii ...
       3. daca doreati sa va faceti cunoscut cv trebuia sa fi aflat ca mai exista inca un site care promoveaza imaginea RAPIDului cu peste 30.000 de poze si 100 filme facute cu galeria RAPIDului domnule rassie asa ca nu cred ca sunteti un bun director de marketing din moment ce abia azi ati aflat de siteul nostru si v-ati inregistrat pe el ... va multumim ca ne-ati gasit ...
       4. da rassie esti RAPIDist cam din aceeasi vreme sunt si eu RAPIDist din 82 cand am jucat un meci pe ghen[ce]a si am fost prezent si la meciul din 83 primul in divizia A al RAPIDului meu , RAPID care a incetat sa exista odata cu venirea mercenarilor . Pe masura ce trec anii nu mai este aceeasi placere sa urmaresti fotbalul practicat de jucatorii care nu stiu cum sa faca sa aibe maine dimineata conturile pline iar imaginea lor pe internet sa fie cumparata de 'asistentele' domniilor lor .
       
       
       Granata a scris:
       Poftim?! Nu stiu ce ai inteles tu din postarea mea anterioara dar eu nu vroiam decat sa nu dezimformati suporterii RAPIDisti asupra anumitor aspecte. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt Rassie, sunt un simplu rapidist, un om simplu, care vine cu drag la meciurile Rapidului.
       Eu nu prea stiu ce razboi duceti voi sau de ce o faceti. Nici nu ma intereseaza pentru ca fiecare trebuie sa-si vada de treaba lui si sa nu uite motivul pentru care muncesc benevol, pentru RAPID! Doar asta conteaza, eu nu ma implic in polemici care nu-si au rostul. Repet, nu uitati care sunt adevaratii rivali! Este penibil ce se intampla. Suntem RAPIDisti oare cu totii, suntem condusi de dragostea pentru RAPID, sau ce? Sa lasam fantomele sa nu ne mai bantuie si sa ne vedem fiecare de treaba, fara sa ne intereseze ce face vecinul.
       RAPID for ever!
       
       
       RASPUNS RAPIDFANS.RO
       te asteptam sa te alaturi noua ...
       nu purtam ranchiuna nimanui ... dar nu imi poti baga cutitul in spate si eu sa merg cu tine de brat razand ...
       apropo din postarile tale nu ne-ai arata ca ai aprecia munca care o facem noi BENEVOL cum spui tu ... dar noi pentru fzr fost forzarapid.ro am cotizat cu cate 500.000 lei altii cu cate 100.000 lei ... unde e treaba benevola prietene
       
       
       Granata a scris:
       Haide mai, tu nu intelegi ca nu sunt genul care sa se implice in asa ceva? Cum adica sa ma alatur voua?! Pai eu sunt cu voi, rapidistii, de muuulti ani. Pentru mine toti sunteti la fel, nu vad de ce trebuie sa porti pica semenilor tai. In plus, daca vrei sa stii cu adevarat ce parere am (singura oara cand vb despre asta), nu cred ca este frumos sa spui ceva despre cineva care nu are posibilitatea sa se apere, sau poate nu vrea, depinde de caracterul fiecaruia.
       Eu voi continua sa fiu alaturi de RAPID si de voi, rapidistii, indiferent de ce site reprezentati, aceste polemici nu isi au locul intre RAPIDisti. Este trist ce vad. Ar trebui sa fim un sistem unitar pentru RAPID.
       
       
       Mori_oaie! a scris:
       Mai mai mai... si ziua incepuse asa de bine...
       Uitandu-ma la ce va poate iesi din cap ma cutremur.Poate ca blestemul RAPIDULUI nu este conducatorul,sau locul 2.Poate ca si o parte a suporterilor ajuta.In loc sa sariti ca arsi ca ne pun banditii aia sa jucam la craiova voi il mancati de kur de noul director,fara sa vedeti ce stie binenteles.Ati reinceput "anti copos campaign"!Era prea liniste,nu?
       Copos nu mai dadea declaratii aberante la adresa jucatorilor nosti,Razvan nu se mai plangea de "presiunea lui Copos",jucatorii erau platiti la zii...liniste..nu ca vi se scoala voua sa faceti scandal.N-are nici o legatura cu faptul ca toate blogurile sunt pe fzr?Nu?
       Voi vreti acelasi lucru ca noi toti(Binele RAPIDULUI)?Mai vedem.
       Ps:Nu imi pasa daca ma banati pt acest post
       Numai de bine si ne vedem pe stadion indiferent de starea acestuia.
       
       
       HORIA a scris:
       http://www.rapidfans.ro/forum/viewtopic.php?t=435&postdays=0&postorder=asc&start=0 - subiectul e deschis din 17 iulie 2006, deci CAMPANIA ANTI-COPOS nu e o chestie noua deloc.
       Am sarit si ca vom disputa jocul cu Poli la Craiova - http://www.rapidfans.ro/stiri/2007/RAPID_vs_LPF.htm
       Mai bine citeste amanuntit, mai da cu ochiul pe site, pe forum, inainte sa spui ceva. Nu-ti da nimeni ban, e opinia ta dar incearca sa aduci si argumente, ce ti-am scris eu mai sus a facut praf tot ce-ai zis tu cu muscatul de cur, si ca acum ne agitam de Copos ...
       Si cu blog-urile lui Copos si Valvis, ce sa facem noi? Nu vedeti ca mananca rahat? Au facut ceva vreunul din ei? Copos daca era asa mare rapidist facea si stadionul, platea si chirie, ajuta si CS RAPID, ca e PLIN de bani.
       El vrea ca MT sa consolideze stadionul, peluza I si tribuna I, si apoi sa-l ia el. Celebra sintagma, "mintiti poporul cu televizorul" s-a transformat in mintiti poporul cu internetul.
       
       
       raspuns RAPIDFANS.RO tot la mesajul lui Mori_oaie!
       mai baiatule ... sa vedem cum sta treaba ...
       in vara dupa ce pana la urma Razvan a acceptat sa ramana la RAPID ne pregateam de inceperea unui nou sezon SuperCUPA batea la usa ... cupa UEFA era in pregatire si incepea campionatul ,liniste totala la club apele erau limpezite ... stadionul tot in starea jalnica ca si acum ... dar s-a gasit forzarapid.ro adica actualul fzr sa faca o campanie pentru ca rapidistii , jucatorii sa boicoteze supercupa ...
       intrebare ... care demers este aiurea ????
       domnule suporter te anunt ca eu am o fiica de 12 ani care merge cu mama ei la fiecare meci jucat pe Giulesti de RAPID ... asta stiu si cei de la fzr , Bianca o cheama ... astea sunt conditii pentru a atrage fetele pe stadion cu WC numai de barbati ... pe aceasta cale as dori daca se poate ca CNCD sa se autosesizeze si sa faca o ancheta pentru ca la stadionul Giulesti discriminarea fetelor (femeilor) este la ea acasa ... nu exista grup sanitar pentru femei ... copilul meu trebuie sa-si faca nevoile in conditii de gara .
       
       
       unione a scris:
       Cred ca pot fi obiectiv in aceasta chestiune:
       1. Nu cred ca trebuie sa-l judecam pe Rassie ca a ajuns acolo, sincere felicitari pentru el. Ca l-a injurat pe copos sau nu e mai putin important acum. Ar trebui sa-l sprijinim deoarece de mult n-am mai avut (dar am avut oare?) un director de marketing rapidist si pe meserie.
       2. Nu mi se pare corecta atitudinea celor de pe fzr.ro ca sa le faca conducatorilor, pe care toti ii contestam, bloguri pe unul din siteurile rapidistilor. Este un conflict de interese. Daca vroiam sau daca conducatorii clubului vroiau sa asculte si parearea noastra isi faceau pe siteul oficial sau in alta parte. Stiu ca si ei au drept la replica dar hai sa nu confundam lucrul asta cu o oarecare tendinta de "supunere"!
       
       
       raspuns RAPIDFANS.RO
       nu cred ca l-am judecat pe rassie ... problema era ca din impotriva lui copos nu poti sa devii omul lui ... e ca si cum maine unu de la fzr vine la noi la site administrator ... (sunt sanse reale aici )
       problema se pune in felul urmator ... daca eu vin cu un om mult mai pregatit ca rassie care si-a depus si el cv de angajare om care este director tot rapidist si el dar care nu l-a contesta pe copos ce vei face atunci ... unione ...
       ce am scris mai sus e adevar ... broasca ... directorul de la RapidFans.RO pe probleme de "stiri reale confirmate" iti poate da detalii ...
       deci ... cum e pana la urma ... am dorit un rapidist fost contestatar al lui copos actual (stiti ce trebuia scris in paranteza) ... sau un om pregatit sa faca ceva sa nu fie sluga nimanui ... sa i se spuna ce se doreste de la el si sa fie lasat sa faca treaba ... nu sa fie o unealta in fata suporterilor ...
       rapidist am fost rapidist voi fi ... abia astept peste juma de an sa ne privim iar toti in ochi iar eu sa fiu cel care recunoaste ca s-a inselat ...
       voi recunoaste daca asa o sa se intample ... dar in acelasi timp as dori ca actualii pupincuristi cand ma vor vedea peste jumatate de an sa se faca mici de tot ... ceva de genul neghinita ...
       iar legat de companie multinationala ce se scrie in cv am dori detalii ceva de genul in cartea de munca am fost angajat ca expert pe probleme de marketing .... ca ... la o companie multi-internationala se angajeaza cu carte de munca un absolvent de facultate sa dea hamburgeri si cola ...
       statistici facem si noi ...
       http://www.rapidfans.ro/poll/poll.php
       Prin numirea unui director de marketing din randul suporterilor ce urmareste Copos??
       1. Sa aibe pe cine sa dea vina ( 27 ): 20%
       2. Sa aibe inca o unealta la indemana ( 19 ): 14%
       3. Sa primeasca stadionul gratis de la minister ( 18 ): 13%
       4. toate variantele si inca multe alte motive ( 70 ): 52%


        ::: Mircea ::: RapidFans.RO ::: 19 februarie 2007 :::

       
       Lovitura lui Copos: ultras recalcitrant transformat in miel director de marketing!

       
       Lovitura de marketing la Rapid! George Copos a pus ca director al departamentului de Marketing un ultras forumist care il toca marunt pe blogul personal, sub numele de Rassie. Noul director de marketing s-a intors 180 de grade dupa ce a primit functia. De unde nu il scotea pe Copos din "comunist", acum este numai lapte si miere. In plus, Rassie a avut de-a lungul timpului dueluri sub centura cu fani cel putin la fel de agresivi ca si el din tabara Stelei. Totul in materialul exclusiv de mai jos.
       Gabriel Fuior alias "Rassie" este un cunoscut al forumurilor de sport. Este, alaturi de "clasici" precum Toshiro sau Gica Chioru (fani ai Stelei), un "demn" aparator al Rapidului pe comunitatile virtuale, cu idei putine, dar agresive.
       Iata o lupta la baioneta intre cei doi fani, pe un forum:
       Toshiro: Iar m-ai prins... Pun pariu ca m-ai vazut prin fundu' halbei... Imbecil incurabil...
       Rassie: Da, da, nu m-ar surprinde catusi de putin, criminalule! Te dai singur de gol!
       Toshiro: Mascarici dezaxat, fuga la tratament...
       Rassie: Bai alogenule, PCR era inexistent in Romania pana in 44, panimaiesi rebut genetic! Nu vezi ca totul in tine rasuna a bolsevism iudaic in care dezinformarea este la loc de cinste la fel ca si in raport? Rebut genetic, nu romanii sunt de vina pentru HOLOCAUSTUL ROSU asa cum tu si alti zevzeci incercati sa mintiti acest popor de la care ati tot supt si inca mai sugeti (din pacate nu ce v-as dedica io)!
       Toshiro: Gabore, pliscu' mic, ca ti-l pierzi...
       Rassie: Las` ca-ti ramane datul in gat!
       
       In afara de aceste dialoguri inteligente, Rassie scria constant pe blogul lui George Copos, criticandu-l constant cat se poate de acid pe seful de la Rapid Bucuresti. Il acuza in terrmeni eleganti ca ascunde adevarul suporterilor, fara a pierde niciodata ocazia sa il eticheteze "comunist" si absolvent la Stefan Gheorghiu.
       
       Mesaj al lui Rassie catre Copos: Trebuie sa recunosc aici meritele Academiei Stefan Ghoerghiu! Da, le stie si colegul dvs de banca la acea academie, respectiv domnul Badea de la Dinamo! Ati creat deja acel `curent al schimbarii`, conform a ceea ce ati invatat la Stefan Gheorghiu numai ca atunci asa ceva se numea “rotatia cadrelor”.
       Continua Rassie catre Copos: Domnule Copos, lasati briz brizurile (lasati cearta de culise), nu va folositi de Rapid pentru a va atinge meschinele dvs scopuri! Daca aveti polite de platit, va rog sa le faceti cum trebuie! Domnule Copos, in foarte curand timp, daca veti continua pe aceeasi linie, va veti trezi cu un `RAUS` categoric!
       
       Aceste mesaje erau inainte. Insa, dupa instalarea in funcia de director de marketing al clubului Rapid, Rassie si-a schimbat total atitudinea:
       
       Dupa numire: "Domnilor, sunt foarte multe de spus si mai ales foarte multe de facut! Cum imaginea joaca un rol esential, una din primele masuri pentru care am gasit cooperare totala din partea domnului Copos este legata de readucerea locomotivei!"
       
       Adaugam noi: Rassie, ai inceput sa vorbesti ca la Stefan Gheorghiu! In rest, excelent marketing la Rapid! Copos dovedeste ca este un mare strateg, fie si comunist, si ca a invatat multe la Stefan Gheorghiu!
       
       Onlinesport: Cristian Soitu, Vadim Cusnarencu


::: FORUM ::: Comenteaza :::
Raspundem criticilor de pe forum ...





::: FORUM ::: Comenteaza :::
ANTICOPOS CAMPAIGN




Echipa RapidFans.RO
Site dezvoltat de Echipa Rapid Fans .RO           [ Copyright 2006 Rapid Fans .RO - Toate drepturile rezervate. ] ...           Actualizare : Echipa Rapid Fans .RO ...