::: 2006 / 2007 ::: mai avem 1 luna ... :::
  ::: 6 atacanti ... 1 gol ... 3 meciuri :::

::: inapoi la pagina principala

 Trimite prin Yahoo Messenger


6 atacanti ... 1 gol ... 3 meciuri
ar trebui sa ne linisteasca ...
     

        Deja ne gandim cum o sa sara unii citind acest articol: „Pai sunt partide amicale! Abia isi leaga jocul”. Serios?
        Pai sa-mi fie cu pardon daca mi se arunca asta in fata, pentru ca nu trebuie sa uitam ca vorbim de Rapid, o echipa de traditie si cu pretentii. Si care tocmai a incheiat un sezon competitional in care a compromis 1/3 din obiectivele pe care si le-a propus (Cupa UEFA, este deja „pa”).
        Si cum ne pregatim noi? Luam una bucata echipa si sa o deplasam pentru un cantonament intr-un mic paradis insular, din Canare. Aici, Maspalomas gazduieste anual un turneu international de fotbal care este considerat cel mai bun pe timp de iarna din Europa de Vest. Repet, Vest. Doar ca a 14-a editie i-a uimit pana si pe localnici. Ziarele „canare” notau in urma cu cateva zile ca nu tin minte sa se fi terminat nul vreun meci de acolo. Eh, uite ca vine Rapidul si rezolva si asta.

        Prima partida: Rosenborg Trondheim-RAPID. Trecuse deja prima repriza si nu ne puteam reaminti o faza buna de gol, 3 pase legate, sau o logica in joc. Mijlocasii nu-i pasau lui Ganea, Zicu fugea sa bata cornere in loc sa se bage in careu. Pai si atunci nu e normal ca unii dintre noi au preferat sa se joace pe calculator decat sa mai priveasca acest meci. Iar altii, care vizionau meciul impreuna cu prieteni-"dusmani" erau luati in "raspar" in acele momente, ca si mine, "Da Rapidul de la ce ora joaca?" . Dupa 90 de minute ne multumim cu un 0-0 tras de par, dar noroc ca turneul obliga la lovituri de departajare. Ne-am zis: „Vedem si noi un gol!”. Ne bulbucam ochii la televizor si incepem sa numaram. Ajungem la 4-2 pentru noi, tragem linie si vedem ca a ratat o lovitura Sapunaru. S-a intamplat, nu-i nimic. Tot castigam. Asa ii zice si Viorel Moldovan, sa nu se ingrijoreze ca a ratat, dar ca trebuie sa fie mai atent si mai concentrat.
        Si iata-l pe Vio al nostru, cum, in meciul al 2-lea din turneu porneste spre punctul de la 11 metri ca sa execute si el. Si ce face proaspatul uns antrenor secund? Rateaza, si astfel Rapid pierde in fata detinatoarei trofeului editiei trecute de la Maspalomas : Brondby Copenhaga.
        A, nu v-am reamintit ca a fost tot 0-0 si meciul acesta la finalul timpului regulamentar? Ma scuzati. Trebuie sa va rasucim cutitul in rana ca nici intr-un amical nu avem tupeu in fata portii! Asadar, meci nul din nou, care ajunge tot la „11” metri. Eh, dar poate credeti ca acum e vreo amintire eronata cum ca a ratat chiar Moldovan un penalty. Nu e, dragii mei. Dar lui nu-i scoate nimeni ochii. Nu stiu daca l-a asteptat vreo cineva la vestiar sa-l traga de maneca sa-i zica „Bah, ne-ai mancat meciu, fie el si amical”.
        Asadar, 5-4 pentru danezi dupa loviturile de pedeapsa si nici un gol marcat in timpul celor 90 de minute ale partidelor de NICI UNUL dintre toti cei 6 atacanti rulati de Razvan Lucescu: Zicu, Griffiths, Ganea, Mazilu, Moldovan si Buga. Mai sa fie! Curat-murdar am putea zice!
        Am inteles deja ca „nu ne interesau rezultatele meciurilor”, dar noi nu ne referiam la scor cand ne intrebam haotic ce se intampla cu echipa. Ne intereseaza de ce nu se leaga un prim 11, o echipa care sa lupte pentru locul 2? Ce daca au fost atatea schimbari? Nu e ca si cum nu se cunosteau de vreme buna intre ei. Singurul picat ca musca-n lapte a fost Ionel Ganea. El mai trebuia bagat in ecuatia jocului, si cu el trebuiau inchegate relatiile de joc. Dar de ce nu am simtit nici in linia mediana ca e totul in regula?
        De bine de rau, apararea si-a facut datoria, incasand doar un singur gol, in cel de-al 3-lea meci cu norvegienii de la Brann Bergen. Si tot in acel meci a mai „spalat” onoarea atacantilor, Ionut Mazilu care a reusit sa inscrie singurul gol al Rapidului. Si astfel am reusit sa .... mai facem inca un egal in Europa.

        Ma intreb, daca tot asa vom evolua si la inceputul returului cu o Poli Timisoara sau un CFR Cluj (de ex.) scoatem macar un egal? Ne multumim cu atat?
        Noi, cei din tribune spunem raspicat NU! Dar VOI CEI DIN TEREN, CE SPUNETI?


        ::: RapidFans.RO ::: 24 ianuarie 2007 :::



::: FORUM ::: Comenteaza :::
6 atacanti ... 1 gol ... 3 meciuri ...






Echipa RapidFans.RO ®
Site dezvoltat de Echipa Rapid Fans .RO           [ Copyright 2006 Rapid Fans .RO - Toate drepturile rezervate. ] ...           Actualizare : Echipa Rapid Fans .RO ...