stire FC Rapid • 4 iulie 2007 • RapidFans.RO

Dani Coman: "Am vorbit cu domnul Copos si vreau sa plec, dar mai vedem"

Dani Coman nu a renuntat la ideea de a se transfera in Spania, la Levante. Desi Rapid nu vrea sa se desparta de goalkeeper, Dani spune ca vineri va anunta ce va face.

"Nu este niciun zvon. Este o oferta concreta, a venit si pe adresa clubului. Am vorbit chiar acum cu cei din conducere si cu domnul Copos, cu toti, si pāna vineri voi face pregatire cu echipa in Elvetia, dupa care voi decide ce voi face.

Domnul Copos a fost ferm si acum si mi-a spus ca nu-mi va da drumul sa plec. Eu īmi doresc sa plec si sa joc īntr-un campionat puternic de afara.

Daca voi ramāne, o voi face doar pentru suporteri ai pentru ceea ce īnseamna Rapid", a comentat Coman la plecarea de pe aeroportul Otopeni.

"Este un cantonament important pentru noi, avem multe meciuri de pregatire, dar speram sa ne pregatim cat mai bine si sa revenim in cea mai buna forma", a mai adaugat Dani Coman.


     

Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...