stire FC Rapid • 4 iulie 2007 • RapidFans.RO

Ionuț RADA: "M-as bucura sa se transfere Coman, dar ar fi o pierdere pentru echipa"

Fundasul Ionut Rada a marturisit inaintea plecarii de astazi in cantonamentul din Elvetia ca i-ar parea bine ca Dani Coman sa plece la Levante, in Spania.

"Pentru el m-as bucura sa prinda acest transfer, este important, are si o vârsta si în plus ar merita dupa tot ce a facut la Rapid. Sa vedem ce se va întâmpla pâna la finalul cantonamentului. Pentru echipa este o pierdere foarte mare, dar pentru el m-as bucura foarte mult sa se transfere în Spania. Au plecat multi jucatori de la Rapid, usor nu ne va fi fara Coman, dar orice jucator se poate înlocui. Domnul Copos a facut tot ce a tinut de el sa nu plece jucatorii, dar nu a depins numai de el", a spus Rada.

Ionut isi va sarbatori si ziua de nastere in cantonamentul de la Crans Montana, pe 7 iulie, dar spune ca nu ii pare rau.

"O sa sarbatoresc cu colegii, nu este nici o problema. O sa fiu in inima echipei si sigur o sa ma simt bine", a incheiat Rada.


     

Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...