stire FC Rapid • 24 iulie 2007 • RapidFans.RO

Cristiano Bergodi: " Meciul din SuperCUPA cu Dinamo este unul important pentru mine "

Bergodi

INTERVIU CRISTIANO BERGODI

La conferinta de presa de astazi organizata la Pro Rapid, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a marturisit ca meciul din SuperCUPA cu Dinamo este unul important pentru el si ca este multumit de componenta actualului lot.
Bergodi a declarat ca spera sa se rezolve si situatia lui Dani Coman pana la meciul din prima etapa, cu Dacia Mioveni.

Cristiano Bergodi despre nivelul de pregatire al echipei inainte de SuperCUPA:Bergodi
"Rapid s-a pregatit cat a putut sa se pregateasca intr-o luna de pauza. Cu siguranta nu suntem la 100 la suta. E normal asta. Timpul a fost scurt de cand am venit aici ca antrenor si e normal sa nu fim la capacitate maxima, dar cred ca echipa va face un meci bun".

Cristiano Bergodi despre declaratiile lui Copos, care a spus ca intalnirea de maine cu ros-albii nu e asa importanta:
"s-ar putea sa nu fie importanta pentru domnul Copos pentru ca el e obisnuit cu atmosfera din SuperCUPA sau din finale din Cupa Romaniei. Pentru mine e importanta SuperCUPA, pentru ca eu sunt antrenor nou si deci e normal sa vreau sa fac o figura frumoasa in fata suporterilor si a tuturor de la Rapid!"Bergodi

Cristiano Bergodi despre situatia lui Dani Coman:
"Nu sunt ingrijorat prea tare. E normal ca se prelungeste rezolvarea dintre Copos si Dani. O sa vedem, sper ca inainte sa inceapa campionatul duminica sa se rezolve situatia, ca vad ca dureaza. Nu-mi pierd rabdarea pentru ca am vorbit mult cu Dani si cu presedintele si sper sa se rezolve pana duminica".

Cristiano Bergodi despre teama de a-l titulariza pe Coman:
"E de inteles ca nu are linistea pe care o poate avea un jucator care se gandeste doar la a se pregati fizic, tehnic si nu are alte probleme pe cap. Sigur nu e asa. Am vazut si eu asta, si baietii. Dar e un jucator important si nu am frica si nici Bergodiprobleme sa nu-l trimit maine sa joace in primul 11".

Cristiano Bergodi despre un eventual esec in SuperCUPA:
"Responsabilitatea meciului de maine si a rezultatului e doar a mea. Exclusiv. Baietii trebuie sa stea linistiti si sa joace ce au invatat pana acum din noul sistem de joc. Sa dea maximul!"

Cristiano Bergodi despre canicula ce se anunta la ora meciului:
"Cred ca e normal ca si Dinamo si Rapid sa aiba probleme cu caldura din aceste zile de la Bucuresti. Ambele echipe se vor chinui, dar in rest este un meci important, la inceput de sezon. Nu e la fel de important ca un meci din campionat sau o finala din Cupa Romaniei sau din UEFA, pentru ca suntem abia la inceput".

Cristiano Bergodi despre amanarea Supercupei:Bergodi
"Cred ca 3 sferturi de ora in plus nu ar face asa bine. Noi ne-am antrenat in ultimele zile pana la 9 seara si e la fel. Nu vor schimba cu nimic daca amana meciul".

Cristiano Bergodi despre transferuri:
"Mie imi convine acest grup de jucatori. Am incredere in ei si vreau sa merg inainte cu cei pe care ii am acum la dispozitie. Poate ma razgandesc doar daca vor veni niste oferte pt jucatori de-ai nostri, sau pentru un schimb...altfel jucatori care sa vina sa intarseaca nu se pune problema, cum s-a zis de cei de la Sportul. Sunt jucatori buni, dar cred in echipa asta si vreau sa merg inainte cu ei. Vreau sa combat aceste speculatii care apar".




Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...