stire FC Rapid • 24 iulie 2007 • RapidFans.RO

Marius Constantin: "Trofeul depinde de dorinta noastra, nu de ce sanse ne dau altii"

INTERVIU Marius Constantin

Fundasul Marius Constantin nici nu vrea sa auda ca cei de la Dinamo pornesc ca favoriti in partida de maine, din SuperCUPA:

"N-am auzit ca a zis asa ceva, dar daca domnul Copos a spus ca nu īl interezeaza SuperCUPA e parerea dānsului. Pe noi ne intereseaza. Va dati seama ca ne intereseaza, pentru ca e un meci cu Dinamo. S-a tot spus ca Rapid pleaca cu sansa a doua īn SuperCUPA, ca cei de la Dinamo sunt mai buni, dar asta vom vedea māine pe teren. E o finala, conteaza si indicatiile tactice, dar totul se rezuma la dorinta fiecaruia de a cāstiga si de atitudinea noastra".

M Constantin M Constantin

Marius Constantin nu se teme nici de canicula:
"Nu ne e frica de caldura, ca o sa fie probabil pauze de hidratare. Si noi, si ei jucam pe aceeasi temperatura. Incercam sa ne facem treaba cat mai bine. O sa ne fie mai greu pe final de meci, vedem care e mai bine pregatit fizic. O sa fie bine, parerea mea".

Marius Constantin despre revederea cu Ianis Zicu:
"Am evoluat impotriva lui si inainte sa vina la Rapid si cred ca va fi acelasi lucru. Am mai avut meciuri ca adversari, cand el era la Dinamo si eu la Rapid. Am fost colegi, dar acum o sa fim adversari. Cand se termina meciul ne strangem mana si asta e".

 




Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...