stire FC Rapid • 24 iulie 2007 • RapidFans.RO

Nae Manea: "Sunt orgolii mari si rivalitate intre Dinamo si Rapid"

Nae Manea

• INTERVIU • Nae Manea •

Secretarul general al Rapidului, Nicolae Manea, stie ca meciul de maine din SuperCUPA, va naste mari orgolii.

"Chiar daca e un meci de SuperCUPA ...ne intereseaza pentru ca e un meci cu Dinamo. Intre Rapid si Dinamo intotdeauna a existat o rivalitate. Acum ca e acest trofeu in joc cu atat mai mult. Este un joc foarte important, cu 2 echipe care sunt candidate serioase la primul loc. Turneele din strainatate si
Nae Maneaamicale care le-au avut, mie nu-mi spun multe lucruri. Maine e un test edificator atat pentru Rapid, cat si pentru Dinamo. Ne dorim foarte mult, asa cum au spus si baietii, sa castigam acest trofeu. Ambele sunt echipe bune si speram ca toti care vin la stadion sa aiba ce vedea. Sunt orgolii mari, asa au fost si asa vor fi toata viata. Importanta e ca cele 2 echipe sa practice un fotbal bun si vom vedea maine pe teren ca sunt dintre cele mai bune echipe ale campionatului".

Nae Manea despre amanarea meciului de la 20.45 la 21.30:
"Era mai bine din punctul de vedere al temperaturii de afara, dar
Nae Maneanu s-a schimbat ora din cauza programului televiziunii. Astea sunt conditiile, atat noi cat si Dinamo jucam la aceeasi temperatura".

Nae Manea despre situatia lui coman:
"Nu este absolut nicio problema īntre Coman si Rapid. Nu s-a pus niciodata problema ca el sa fie trimis la echipa a doua. Nu este nimic adevarat. Dani este portarul echipei noastre de baza si sunt sigur ca māine va face o partida foarte buna īn SuperCUPA".

Manea despre Tibi Balan si Varga:
"Sunt discutii, dar domnul Siman este un presedinte care vrea sa negocieze la sānge. Ramane sa vedem daca putem ajunge la o īntelegere pentru ca Balan sa vina la Rapid. Dar oricum īncepe si campionatul si ne gāndim mai mult la lotul pe care īl avem acum. Poate de la iarna vom intra din nou īn discutii cu domnul Siman, dar eu spun ca Rapid are un lot echilibrat, care poate face adversarilor din campionat, care va fi unul dificil. Multi s-au intarit, au obiective indraznete, dar si noi la fel".

Nae Manea despre Istvan Kovacs, arbitrul īn vārsta de 22 de ani, care va conduce SuperCUPA Romāniei:
"Este o solutie acest lucru. Pentru ca au fost adusi straini care au gresit poate mai grav decāt cei romāni. Singurul lucru care li se poate reprosa arbitrilor este faptul ca sunt foarte stresati īnainte de meci. Aici nu mai e vorba de parti-pris-uri, este un joc īntre doua echipe foarte bune ale campionatului. Este omeneste sa greseasca, fie ca o face īn favoarea Rapidului, fie ca o face īn favoarea lui Dinamo. Dar depinde de greseala. Pentru ca daca sunt greseli care īsi pun amprenta asupra jocului atunci lucrurile sunt grave. Dar eu sper sa nu mai fie asa ceva si sa se dea credit arbitrilor tineri. Ramāne ca arbitrii sa aiba īncredere īn ei si sa conduca bine, pentru ca nu le va cere nimeni niciun ajutor".

Nae Manea despre faptul ca Rapid este considerata outsider in acest sezon:
"Rapidul a fost toata viata Cenusareasa. Speram sa nu fie chiar asa cum vor unii. Rapid e o echipa buna, o echipa care totdeauna si-a propus ca obiective campionatul, Cupa, participari in cupe europene. E parerea lor. Nu comentez. Va fi un campionat puternic, in care jucatorii care reusesc sa duca totul la final nu numai fizic, ci si psihic, vor avea castig de cauza. Sper ca aceia sa fim noi!
Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...