"Performanța de a distruge un viitor"
Mesajul unui fost junior rapidist pentru George Copos



      "De ani de zile iti bați joc de tot ce înseamnă acest club, începînd cu gloriile sale, fotbaliști, suporteri, antrenori și cel mai grav lucru, chiar și de juniori! Nu vezi că n-a apărut măcar un singur copil crescut de club? Păi cum să apară cînd îi pui să-și plătească nu numai cantonamentele, dar pînă și apa pe care o beau la meciuri?
     
      Am făcut parte din echipa care a cîștigat campionatul național de juniori B, în 2001-2002 - grupa1985 și vreau să spun că n-am primit nici măcar un leu, deși aveam promise milioane . . . Am făcut liste peste liste pe vremea cînd era Razvan președinte și n-am primit nimic. Venea în vestiar și semna în fața noastră, dar nu putea să ne dea nimic pentru că nu voiai tu să semnezi!
      Ne spunea săracul: " Ce să vă fac mă copii . . . uite eu vă semnez, dar dacă nu semnează și Copos, nu pot să vă dau nimic, pentru că el este patronul . . . " De fiecare dată cînd te vedeam la Pro Rapid și voiam să vorbim cu tine, ne spuneai că te grăbești și n-ai timp, dar să facem lista că o semnezi tu . . . nici azi n-am primit măcar un singur leuț din banii ăia!
     
      Am avut o generație strălucită, poate una dintre cele mai bune din istoria Rapidului: campioni naționali, vicecampioni naționali, de 2 ori campioni municipali și tot de 2 ori am cîștigat grupele regionale din care am făcut parte . . . asta în timp ce ne băteam de la egal la egal cu Dinamo, care îi avea în echipă, printre alții, pe Mitea și Marica. Acea grupă senzațională s-a destrămat din cauza dezinteresului total și al disprețului pe care ni-l acordai! Acum mai joacă doar vreo doi jucători din acea generație pe undeva prin Liga a doua . . .
     
      Felicitari! Ai reușit performanța de-a distruge un viitor, care, la un moment dat, suna bine! Asta în timp ce adversarii noștri din acea perioadă, Mitea și Marica, datorită susținerii clubului, au ajuns fotbaliști de echipa națională.
     
      Acum, am crescut, m-am lăsat de fotbal, merg la toate meciurile Rapidului, inclusiv la cele din deplasare, pentru că iubesc această echipă, dar pe tine nu te voi uita niciodata! . . . "- mircea1923
     
      Mesaj postat pe blogul lui George Copos de către un fost junior al Rapidului.

comenteaza pe forumul RapidFans.RO

comenteaza pe blogsport
     
     

Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...