| interviu | 8 | Ștefan Costel GRIGORIE 16 iunie 2007
"De un an mă chinui să vin la Rapid!"



      Noul mijlocaș al Rapidului răsuflă acum ușurat. Adus de la Poli Timișoara la schimb cu Ionel Ganea, Fane Grigorie spune că și-a dorit încă din vara trecută să ajungă în Grant, la rugămintea lui Răzvan Lucescu. Fotbalistul a mărturisit că își dorește să continuie lucrurile frumoase realizate până acum la Rapid. El va purta tricoul cu numărul 8, lăsat liber de Vali Negru, transferat la Unirea Urziceni.
     
      RapidFans: Gata? Ai semnat?
      Ștefan Grigorie: Da. Astăzi de dimineață am semnat un contract pe 3 ani cu Rapidul. Este o alegere bună, ținând cont că eu de 1 an de zile mă chinui să ajung la Rapid, pentru că au fost discuțiile foarte avansate acum un an de zile. Nu știu ce s-a întâmplat atunci, dar niciodată nu este prea târziu și mă bucur că am ajuns acum aici.
     
      RapidFans: O să joci de acum împotriva fostei echipe, Dinamo.
      Ștefan Grigorie: Perioada de la Dinamo a fost! Nu cred că mai intru în conflict cu Dinamo în cest moment pentru că eu demult nu mă mai confrunt cu acest club. Sunt fericit că am semnat cu Rapidul!
     
      RapidFans: Marian Iancu a spus că erai un jucător blazat. Cum comentezi?
      Ștefan Grigorie: Nu vreau să vorbesc despre Timișoara, pentru că o să fie timp și de asta. Lucrurile nu stau chiar așa cum s-a zis, sau cum am văzut că s-au declarat prin ziare.
     
      RapidFans: Când ai venit tu a plecat Răzvan Lucescu, cel care te-a dorit cel mai mult la Rapid.
      Ștefan Grigorie: Îmi pare rău, n-am lucrat cu dânsul, dar chiar mi-am dorit acest lucru...dar asta este viața de sportiv.
     
      RapidFans: Nu ți-e frică de concurența de la mijlocul terenului?
      Ștefan Grigorie: La o echipă cu pretenții e normal să fie aglomerație pe fiecare post. Dar eu cred că se vor găsi soluții să joace toți și sper ca cel mai bun să joace.
     
      RapidFans: Cum crezi că te vei acomoda în Giulești?
      Ștefan Grigorie: Eu sper din tot sufletul să joc bine și să continuăm lucrurile bune și frumoase ce au fost până acum la Rapid. Acest campionat va fi unul disputat, cu siguranță, dar sper să fie totul pe teren și cel mai bun să câștige!

comenteaza pe forumul RapidFans.RO
     
     

Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...