Apel impotriva presei romane si a
minciunilor din ziare despre suporterii echipei RAPID | 19 iunie 2007



      Incetul cu incetul ,suporterii au ajuns sa aiba o viata din ce in ce mai grea. Cei care fac spectacol audio si vizual, canta si fac coregrafii, sunt numiti golani, huligani etc. de catre o presa care cauta intotdeauna senzationalul si nu adevarul. Ca de exemplu cum a fost cazul tanarului clujean Istvan Bencze "ucis de catre suporterii u-cluj",cand in ziarele romanesti care numai stiau cum sa se bata in titluri care sa ateste PRIMA CRIMA IN FOTBALUL ROMANESC.
      Dar oare nu voi, prin articolele pe care le scrieti, impreuna cu persoanele aflate la conducerea cluburilor si a fotbalului romanesc, pana chiar si la Guvernul care ne conduce, ne-ati instigat la o ura si o violenta care mai mult se manifesta in zi de meci.
      Oare nu vreti sa analizati situatia de astazi din Romania,in care din ce in ce mai multi copii,se omoara datorita faptului ca nu au luat Premiul 1, oare nu suntem un produs al unei societati pline de coruptie? In loc sa analizam cazuri mult mai grave, sau sa incercam sa prindem violatori, criminali in seria si alti infractori adevarati, voi ne faceti pe noi "criminali".
      Oare am ajuns sa fim mai periculosi decat cei care omoara copii sau violeaza femei batrane?
      Da, pentru ca voi credeti si/sau spuneti ca suporter= infractor.
      Si de ce suntem infractori? pentru ca ne dorim mereu sa facem spectacol pe stadion? pentru ca ne dam viata pentru echipa pe care o sustinem? pentru ca noi suntem cei care mergem dupa echipa, chiar daca castiga chiar daca pierde, iar voi veniti la meciuri sa mai faceti o poza, un articol "di senzatie" sau sa mai va plimbati prin tara? "Da noi suntem aia de care mata ti-a zis sa te feresti", numai de asta ne credeti in stare? Noi cei care ne iubim echipa si tara, poate mai mult decat voi cei care ne judecati. M-ati dezamagit nu o data, ci de prea multe ori incat s-a umplu paharul.
      Nu stiti decat sa criticati, dar in propria voastra ograda nu va uitati, nu va uitati la cat de mercenari sunteti cand vine vorba de un senzational.
      Noi vom exista intotdeauna, si impotriva voastra, a tuturor care ne judecati. Preferati sa va complaceti intr-o prostie, umpland pagini intregi despre aberatiile Becali, dar nu sunteti in stare sa scrieti de coruptia din Partidele Romanesti,sau poate nu sunteti lasati sa scrieti despre asta?
      Pur si simplu m-a socat "domnu" Alin Buzarin cand a afirmat urmatoarele: "stelistii si dinamovistii inca nu s-au omorat pe terase... Dar asta nu e o constatare in favoarea unui potential Sud mai pasnic, ci doar inca un argument la regula ca tampenia si abrutizarea n-au frontiere. ... fotbalul produce bestii cu chip de om, echipate genetic cu cromozomul crimei.
      Lombrosieni ai peluzei, ucigasi ai gradenei. ... Fotbalul nu produce, mai mult preia gunoaiele de la rigolele patriei, abandonate de scoli, de alfabetizare si de familie, lasate sa hoinareasca de la 12 ani pe strazi cu tigara in gura si cu pachetelul de praf alb in buzunar".
      Cum a putut sa scrie "domnu" acele randuri nu o sa inteleg niciodata, adica mai pe fata noi suntem drogati, lichelele societatii, oamenii fara 12 clase? Cred ca esti doar un frustat al acestei societati, poate asa ai si o scuza ca nu esti lasat sa scri ceea ce gandesti, sau poate nu? Daca ar fi asa cum poti sa scri doar ce iti dicteaza seful, parca traim intr-o tara europeana, in care dreptul la cuvant este liber?
      Dar observ ca tu si alti ziaristi, incercati sa faceti doar propaganda, instigand omul de rand sa ii fie frica sa mai intre pe un stadion, sau sa iasa din casa in zi de meci, voi sunteti cei care de "gayfest" ati pus prima stire,"suporterii echipelor de fotbal au incercat sa distruga gayfest`u" nemai acordand atentie deloc "marsului normalizarii".
      Asa le faceti publicitate traverstitilor, homosexualilor si lesbienelor? oare chiar atat de multi sunt din acestia printre voi, incat puteti sa acceptati intr-adevar acei "depravati ai societati"?
      Oricum in toate cazurile in care un suporter, sau mai multi, indiferent de echipa cu care tine, au aparut in presa, ati avut voi grija sa il defaimati intr-un hal josnic, ca tot "poporul romanesc" sa vada huligani. Dar v-ati intrebat vreodata ce ar fii fotbalul fara noi? De unde bani pentru un spectacol in care nu participa nimeni decat cei de pe teren si finantatorii, nu uitati ca pana la urma datorita noua va luati voi salariu. Fara suporteri, presa sportiva nu ar mai fi existat, pentru ca nu ar mai avea persoane dornice sa citeasca.
      Fara coregrafii, fara cantece, fara patima unui derby , fara un spectacol pana la urma, voi ce ati mai fotografia? Poarta goala? ne judecati pe noi,dar voi sunteti oare mai breji ca noi? Voi nu mintiti cu nerusinare oameni care va citesc, voi impreuna cu altii, comiteti abuzuri la indegritatea suporterilor?
      Cautati in continuare dragi mei stirile senzationale, mai filmati-l un pic pe gigi, ca poate mai cad asa 2-300 de euro si va realizati, si faceti in continuare ceva la care sunteti demult depasiti si anume stiri. Si lasati-ne pe noi sa fim rebeli,sa fim infractori,in timp ce justitia inchide ochii la cei acuzati de crima si de consum de droguri, dar care au parinti sus pusi.
      Lasati-ne pe noi sa fim cei cu 12 clase, dar care au mai multa cultura decat majoritatea dintre voi. Lasati-ne pe noi in pace ca tot suntem noi cei de care "ma ta ti-a zis sa te feresti".
      Fiti voi incontinuare frustrati. Fiti voi cei care nu publica adevaratele "crime" din Romania.

pumytza
comenteaza pe forumul RapidFans.RO
     
     

Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...