25 iunie 1923 • 25 iunie 2007 - 84 ani de legenda
• Voi incepe precum marele Chirila in Glasul rotilor de tren . . .
. . . Stiti dumneavoastra cum si cand s-a nascut Rapidul ?


      Se pare ca nu, din moment ce nu au fost foarte multi oameni . . . in jur de 100 iar clubul nu a organizat nimic, ziua aceasta probabil fiind o zi ca oricare alta pentru domnul Copos.
      Astazi, la sarbatoarea oficiala a nasterii celui mai frumos club de fotbal, cativa din cei mai patimasi suporteri au hotarat sa petreaca, si nu oriunde . . . ci chiar in templul sacru al Giulestilor.
      Muzica a fost asigurata de 2 masini trase pe "locul salvarii" iar gratarul si bautura de cei prezenti, binenteles cu acordul liderului galeriei si al Ligii Suporterilor.
      S-a incins pana si un fotbal pe gazon pana la lasarea intunericului. Atmosfera a fost una destinsa, relaxata, departe de privirile curioase si ale presei cumparate, o atmosfera cum doar rapidistii pot face. A fost mai mult ca sa citez pe cineva prezent "o petrecere campeneasca".
      Am incercat si aducerea a unu - doi jucatori, dar din pacate erau in cantonament si nu au putut pleca.
     
      Domnule Copos sa nu uitati niciodata . . . cand Rapid lua fiinta si isi scria paginile de glorie . . . nu erati nici macar nascut . . . asa ca nu mai afirmati lucruri de genul : "RAPID sunt eu" pentru ca domnule . . . pun pariu ca habar nu ati avut idee de importanta acestei zile . . .

      NU UITATI NICIODATA . . . RAPIDul e al nostru, al suporterilor . . .
      RAPIDul suntem noi . . .
cei multi, care am rezistat indiferent de greutati, care am stiut sa plangem dar si sa petrecem . . . cum a fost in aceasta minunata zi de iunie . . . 25 IUNIE 1923.
     
     


Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...