• 28 iunie 2007 FOTO prezentare CESINHA FC Rapid pe Giulesti •

• Atacantul brazilian a jonglat la stadion cu mingea în fața suporterilor •


     Astăzi a avut loc prezentarea oficială a lui CESINHA "Carlos Cesar Dos Santos"
     
Sosit în urmă cu 2 zile la București, fotbalistul adus de la Sporting Braga a semnat astăzi contractul cu Rapid în fața presei, în sala de conferințe a stadionului Giulești-Valentin Stănescu.

Înainte de a vorbi cu reprezentații mass-media, Cesinha a stat de vorbă la tribuna oficială cu cei aproximativ 100 de fani giuleșteni prezenți la stadion.

Brazilianul a coborât apoi pe gazon în aplauzele și cântecele suporterilor și și-a început demonstrația. Îmbrăcat în noul echipament alb-vișiniu, noul nostru număr 7 a început să jongleze și să țină mingea pe cap în stilul prezentărilor din străinătate, în timp ce suporterii cântau. Viorel Moldovan a fost cel care l-a ajutat pe Cesinha la final să scandeze împreună cu fanii împotriva rivalilor din Ghencea.

Emoționat, Cesinha, poreclit mai nou și "Henry" a mărturisit:

"Deja mă simt foarte bine în noul echipament. Culorile astea îmi vin de minune iar cu atmosfera creată de fani am intrat în contact de cum am ajuns în România. Promit să învăț și limba în 2 sau 3 săptămâni să ne putem înțelege mai bine. Mă bucur că sunt la Rapid!".





Echipa RapidFans.RO




28 iunie 2007 Prezentare
CESINHA la Rapid
12:19 minute | 184 MB
28 iunie 2007
Jonglerii CESINHA
01:01 minute | 15 MB

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...