• FOTO • Echipa FC Rapid Bucuresti a testat noul FORD Mondeo

• Bucuresti, sambata 30 iunie 2007 •
Echipa Rapid Bucuresti a raspuns la invitatia BDT Vest, distribuitor autorizat Ford de a testa noul Ford Mondeo in prima zi de porti deschise dedicate acestui nou model.


     
      Noul Mondeo aduce o noua perspectiva asupra "design-ului kinetic" si a filozofiei Ford, impreuna cu toate elementele sale cheie. Acestea creeaza un profil dinamic si elegant ce sugereaza "energia in miscare", simbolizand totodata putere si gratie.
     
      La cateva zile de la lansarea sa in Romania, BDT Vest distribuitor autorizat Ford, organizeaza in perioada 1-8 iulie porti deschise pentru a da posibilitatea celor interesati de noul Mondeo sa se familiarizeze cu acesta
     
      In prima zi de deschidere a acestui eveniment, noul Ford Mondeo a fost testat in premiera de catre echipa de fotbal a a clubului Rapid Bucuresti.
      Printre participanti s-au numarat inclusiv binecunoscutii jucatori: Dani Coman, Vasile Maftei, Emil Dica, Ionut Rada, Stefan Grigorie, Ionut Mazilu, Costin Lazar, Pierre Boya, Vladimir Bozovic insotiti de directorul de marketing Staicu Marian si directorul de imagine al FC Rapid Cristi Costache.
     
      Pentru acest test drive, BDT Vest a pus la dispozitia echipei Rapid un numar de patru modele ford si anume:
            • New Mondeo Ambiente 1.8TDCi 125HP sedan
            • New Mondeo Trend 1.8TDCi 125HP sedan
            • New Mondeo Trend 2.0TDCi 130HP hatchback
            • New Mondeo Titanium X 2.0TDCi 140HP hatchback
     
      Vlad Ionescu, Director de Marketing al BDT Vest a declatrat: "Parteneriatul dintre BDT Vest si FC Rapid Bucuresti, capata prin aceasta actiune noi valente, pe viitor intentionand sa aducem noi surprize atat suporterilor clubului Rapid cat si clientilor Ford si BDT Vest "
     
      Echipa de fotbal Rapid Bucuresti a fost prezenta la showroomul BDT Vest intre orele 15 - 16 pentru a testa noul Ford Mondeo. Acestia au raspuns jurnalistilor atat la intrebarile legate de noua echipa a Rapidului cat si legate de impresiile din urma drive-test-ului.





Echipa RapidFans.RO

 
  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...