30 iunie 2007
     • Interviu Danut Coman

    
Dani Coman: "Am oferte si ma gāndesc sa plec!"

  Portarul nostru numarul 1 spune ca īsi va hotarī viitorul īn aceste zile. Dani Coman a primit mai multe oferte din strainatate si nu stie daca va mai continua la Rapid.
  "Sunt discutii cu mai multe echipe din Europa si este normal, ca orice jucator, sa ma gāndesc si eu sa joc īntr-un campionat mai puternic. Vreau sa cāstig si eu mai multa experienta si ma gāndesc si la partea financiara, care nu este deloc de neglijat. Dar ce va fi...ma gāndesc zilele urmatoare", a marturisit Coman la finalul test-drive-ului de astazi.
  Goalkeeperul stie si ce campionat i s-ar potrivi cel mai bine:
"Nu am o preferinta anume dar cred ca īn campionatul spaniol m-as adapta foarte bine".
Dani Coman a sosit īn Giulesti īn 2004 si a fost imediat adoptat de fani, care l-au numit "īngerul Rapidului", datorita interventiilor sale salvatoare. Coman este cel care a insistat sa apere si īn finala Cupei Romāniei, īmpotriva lui Poli Timisoara, desi era īnca accidentat, prestatia sa dovedindu-se hotarātoare īn adjudecarea celei de-a 13-a Cupe din palmaresul clubului nostru.


     30 iunie 2007
     • Interviu Ionut Mazilu


Ionut Mazilu: "Lazar are frāne bune"

  Atacantul Ionut Mazilu a glumit pe seama prietenului sau Costin Lazar, caruia i s-a oprit motorul masinii pe care a estat-o astazi la reprezentanta Ford.
  "O fi avut emotii, cine stie. El pe teren are frānele bune. Cu acceleratia nu sta el prea bine pe gazon, dar frānele sunt bune rau!", l-a tachinat Mazilu pe Lazar.
  Costin a ramas cu masina īn rampa si l-a speriat pe Ionut Rada, care se afla īn dreapta sa, īn masina.
  "Am avut putin emotii cu Lazar, dar am īnteles ca si-a schimbat omul masina cu una automata si trebuie sa īl īntelegem", a glumit si Rada.



     30 iunie 2007
     • Interviu Ionut Rada

Ionut Rada: "Speram sa mai vina jucatori"

   Fundasul Ionut Rada este si el descumpanit de numarul mic de jucatori din lotul Rapidului.
   "Īntr-adevar suntem putini. Au plecat foarte multi jucatori de baza si speram ca cei care vor veni sa-si faca datoria. Īmi doresc sa mai vina jucatori si sa īi adunam pe cei noi lānga noi si sa facem iar o echipa. Nu ne dam batuti īnainte sa īnceapa lupta", a declarat Rada.



Echipa RapidFans.RO
  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...