stire RapidFans.RO ::: 1 mai 2007





apasa pentru siteul ULTRAS UNIONE


        Orice început are si un sfârsit, iar lucrurile bune nu pot face notă discordantă. Ultras Unione se află la final de drum si îsi anuntă pe această cale suspendarea pe termen nelimitat. Spunem suspendare fiindcă am crescut si crestem pe lângă noi băieti care vor deveni bărbati si nu vrem să le răpim sansa de a trăi ce am trăit si noi.
       
        Motivele suspendării sunt pur si simplu fapte de viată, mai bine spus greutătile cotidiene pe care trebuie să le suportăm cu totii, fie că vrem sau nu. Sunt evenimentele de pe stadioane care ruinează vieti, joburile extenuante, relatiile obositoare... si mai sunt diminetile în care te trezesti si realizezi că nu poti merge în deplasare pentru echipa ta iubită din diverse motive.
       
        Nu vrem să mai continuăm fără a da totul pentru peluză si vrem să facem loc tinerilor plini de entuziasm. Desi anul viitor Ultras Unione ar fi sărbătorit un deceniu de existentă, avem puterea de a renunta acum si a nu tine în viată grupul prin metode artificiale. Stim că imaginea contează, mai ales în lumea ultra' de azi, dar nu si pentru noi. Decât să împlinim 10 ani falsi, mai bine 9 adevărati.
       
        Multumim tuturor celor care ne-au sustinut de-a lungul timpului si, totodată, celor care ne-au "crescut".
       
        Nimeni si nimic nu poate schimba modul nostru de a fi!

Ultras UNIONE

comenteaza pe







  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...