stire RapidFans.RO ::: 12 mai 2007
Revoltă in Giulești ... un fâs de presă.
Până la urmă ne-am intalnit, fără să se știe


        Inceputul ...
        vineri 11 mai ora 16:00
        Galeria RAPID se reuneste la stadionul Giulesti pentru intalnirea cu echipa ( intalnire de care presa stia de 2 zile) dar asupra careia noi, suporterii, ne-am hotarat abia joi sa o facem. Intrevederea ar fi avut acceptul lui Razvan, dar pana la urma s-a dovedit ca nu l-a avut pe cel al lui copos.
        Dar sa revenim. Ne-am intalnit la stadion si grupul de 20 masini ne-am indreptat spre baza Pro RAPID unde am fost intampinati de bodyguarzii lui copos care ne-au anuntat ordinul de interdictie . In urma unui telefon avut cu nea george am aflat de interdictie si am hotarat sa ne intoarcem la stadion . In discutiile avute dupa antrenamentul de joi al jucatorilor , pe la ora 19:30 am ajuns la o intelegere cu ei ca sambata la ora 13:00 sa ne vedem la stadionul Giulesti, pentru a rezolva asa-zisele neintelegeri dintre suporteri si echipa .
       
        Intalnirea ...
        sambata 12 mai ora 13:00 stadionul Giulesti
        Membrii reprezentativi ai galeriei RAPID dar si simpli suporteri s-au adunat la tribuna oficiala a stadionului Giulesti ...
        Sosesc membrii echipei RAPID fara bodyguarzi, fara jandarmerie, fara copos ... simpli oameni ... printre ei si contestatii Vali Badoi , Mugurel Buga , Ionut Rada , Ionut Stancu alaturi de capitanul echipei Vasile Maftei , Marius Maldarasanu , Cristian Sapunaru , Marius Constantin , Nicolae Grigore , Costin Lazar , Iannis Zicu si Emil Dica.
        Incep discutiile. Pe alocuri contradictorii! Se ating subiectele aparute in ziare, gen CINE a luat bani de la becali, daca pleca vreun jucator in vara, cine a gresit la partidele din ultimul timp ... totul pe un ton linistit; departe de gura si de veninul presei; fara camere de filmat si fotografii trucate.
        Jucatorii spun ca raspunderea pentru ultimele rezultate este a lor, dar ca slabele rezultate au venit pe fondul lipsei de motivatie, al lipsei de concentrare in timpul partidelor. Se discuta in continuare pe un ton calm, iar jucatorii sunt informati cu ce se doreste de la ei: determinare in joc si sa puna sufletul pe toata durata celor 90 minute ale meciului, pentru a nu mai lua goluri stupide pe final de meci.
       
        Concluziile
        Niciun jucator nu isi doreste sa plece de la RAPID! Iar Zicu daca ramane in tara o sa continue cu RAPID.
        Obiectivul echipei pentru ca noi sa uitam de pierderea celor 14 puncte pe final de meci din campionat este cucerirea Cupei Romaniei si accederea in grupele Cupei UEFA pentru al treilea an consecutiv!
        Toti vom fi prezenti la Urziceni pentru ca spiritul RAPIDului sa ramana viu in inimile patimasilor suporteri alb-visinii.

        La final toti am mers la restaurantul de sub peluza unde am sarbatorit ziua de nastere a lui Dan Leasa , viitorul primar al orasului Voluntari.
        S-au mancat preparate mexicane, s-a baut bere si suc dupa pofta mesenilor, urmand ca maine, duminica 13 mai, sa ne vedem la ora 14 la stadion pentru a merge la Urziceni sa ne incurajam echipa favorita RAPID.
        Aceasta a fost adevarata "revolta" a fanilor din Giulesti. Rezultatele le vom vedea pe teren. Cel putin asa ni s-a promis...
12 mai 2007
Echipa RapidFans.RO

comentarii pe
  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...