Munca patriotica ::: sambata 10 martie 2007




rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger


  
   Cronica primei actiuni "Munca patriotica"

        Dupa cum era scris si pe site, intalnirea a avut loc astazi la ora 14:00 la stadion. Cand am ajuns acolo, pe langa cei de la RapidFans, erau si reprezentanti ai brigazilor din Peluza Nord. Baietii au plecat sa cumpere cele necesare pentru vopsit/zugravit. Pana s-au intors ei cu materiale respective isi facusera aparitia reprezentantii unor televiziuni, pe care apropo NU I-A CHEMAT NIMENI ACOLO!
        Am intrat pe stadion si am mers direct la sectorul unde ne stabilisem sa-l vopsim. Cand am ajuns in dreptul tunelului pe unde ies jucatorii, mare ne-a fost mirarea sa gasim acolo niste muncitori care ne-au anuntat direct ca acolo au vopsit ei si noi sa vopsim ce mai vrem. Normal ca au inceput mistourile de genul "Gata...trebuie sa scriem pe site un articol unde sa-l anuntam pe domnul Copos ca saptamana viitoare venim sa acoperim stadionul sau cel mai bine ca vrem sa incepem construirea la unu cu 50.000 de locuri!"
        Am stabilit sa vopsim peretii de sub peluza I, care aratau deplorabil. Zis si facut! Fiecare si-a luat trafaletul in primire, Mircea a inceput sa chituiasca gaurile si crapaturile care erau pe acolo. Reprezentantii mass-mediei tot incercau sa ne filmeze, sa ne faca poze, unii au avut si o tentativa sa ne intrebe ce cautam si ce vrem sa demonstram prin actiunea asta. Nu i-am bagat in seama, pentru ca nu acesta era scopul cu care am venit acolo. Dupa 20-30 de minute s-au plictisit si ne-au parasit (nu a plans nimeni, va garantez asta!).
        Am ras, am glumit, am inghetat, ne-am vopsit din cap pana in picioare alb-visinii (asa ne sta nou bine), am incercat sa facem visiniu din alb+rosu+negru si ne-a iesit un violet de mai mare frumusetea. Fratii nostri de la Poli ar fi fost foarte mandri de noi daca am fi vopsit cu el. Pana la urma ne-am calcat pe principii si am cheltuit mai mult de 100 RON de cat ne-am propus. Am mers si am luat vopsea visinie gata facuta si am vopsit si jumatatea de jos a stadionului.
        Paznicii si angajatii de la stadion care tot treceau pe acolo, ne-au atras atentia ca am murdarit pista cu vinarom alb. Nu vroiam sa ne laude pentru ce faceam (ca nu faceam pentru ei), dar totusi sa reprosezi nimicul asta unor oameni care chiar se chinuie sa faca ceva. Ne scuzati domnilor, acolo nu erau zugravi profesionisti, noi suntem oameni cu facultati si unii dintre noi au vopsit pentru prima data in viata lor si poate pentru ultima!
        Orele au trecut, noi eram din ce in ce mai murdari, degetele ne inghetasera de tot, unii dintre noi s-au retras la un fotbal, altii fumau. Dar toti avem niste fete de oameni satisfacuti si mandri de ce au facut! De curiozitate am mers pana la mijlocul stadionul sa admir munca de 4 ore, pe care o "prestasem" cu totii. Era frumos! Era curat! Era alb-visiniu! Era facut de noi pentru noi!
        Nu am vrut sa iesim in evidenta, am vrut doar sa-i demonstram cuiva (Copos, ca stim cu totii ca se simte cam greu cand vine vorba de subtilitati de genul asta) ca se poate! Cu putini bani si cu mult chef de munca, noi cei care am fost astazi la vopsit am reusit sa facem ceva. Acum puteti sa mergeti acolo, domnule Finantator ca sa va ia interviu. Background-ul e favorabil, sa vedem poate va mai schimbati si dumneavoastra declaratiile si atitudinea!
        Ce am facut astazi, am facut pentru noi si pentru imaginea clubului. De abia astept sa le povestesc nepotilor cum am vopsit eu stadionul din Giulesti. La plecare, vazand cum arata peretii exteriori stadionului, ne-am hotarat ca la urmatoarea "Munca patriotica" sa ne apucam sa vopsim si acolo. Zicala cu "in fata e vopsit gardul si-n spate este leopardul" ne va prinde foarte bine.
        Le multumim baietilor de la Liga si reprezentantilor din Peluza Nord, ca au fost alaturi de noi (nu s-au strofocat ei prea tare, dar macar au fost prezenti si au intretinut atmosfera).
        Pana la urmatoarea activitate "Munca patriotica" va salut cu respect (si cu putina vopsea care mi-a mai ramas pe maini) pe toti cei care ati fost astazi la stadion!







::: Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...