Stiri ::: 12 martie 2007



  MINCIUNILE MARCA GSP

       
      Copos a protestat
      Supărat pe acțiunea suporterilor, care au vopsit stadionul în semn de protest față de neimplicarea șefilor clubului, patronul George Copos nu a vrut aseară să le permită accesul în tribune celor de la Rapid Fans. "Stadionul nu este al meu, așa că nu au de ce să se supere că nu-l vopsesc. Ne-au făcut de rîs la cei de la UEFA, care cred că sîntem un club de sărăntoci", a comentat Copos. (Radu Oprișan)

     
      Nu stiu cat de adevarata e declaratia dl Copos dar stirea este total eronata .
      Actiunea de sambata a fost a suporterilor RAPIDisti pentru RAPID , a fost un imbold pentru a arata ca se poate face ceva pentru RAPID , cu bani putini .
      NU AM FOST INTERZISI in tribune , pentru ca asta nu poate face nimeni , noi suntem RAPIDisti , facem pe banii nostri tot ce facem , RapidFans.RO de la lansare nu a beneficiat de subventionare decat din banii nostri ai suporterilor , voi de la ziare va dati rapidisti dar cum aveti o stire de senzatie hop cu ea in ziar , sunteti niste vanzatori care nu credeti decat in puterea banului .
      Noi in comparatie cu voi ziaristii care va dati rapidisti , stim multe , dar sunt lucruri interne ale noastre ale RAPIDistilor domnule Oprisan , nu ne vindem clubul pentru nimic in lume .
      Nu incercam sa face n`spe mii de siteuri de intri pe gsp si te trezesti pe violamania.ro . iar daca nu esti atent ai ajuns la dusmanii de la steaua , singura voastra indeletnicire fiind sa vindeti reclama pe cat mai multe siteuri d`aia ati intrat in dizgratia majoritatii RAPIDistilor .
      Noi incercam sa aratam RAPIDistilor din lumea intraga atmosfera din "Giulesti" atmosfera facuta de RAPIDistii prezenti meci de meci , indiferent daca am fost in A sau B , noi am fost si vom ramane mereu suporteri ai acestui club ... RAPID BUCURESTI
      Iar acum sa revin la accesul in stadion . Cu 1 ora inaintea meciului am fost informati ca din anumite motive care pot dauna clubului RAPID ( motive cunoscute de noi dar care nu au ajuns in presa ) am fost sanctionati cu suspendare pe 1 etapa ( adica am mers in tribuna locul nostru dintotdeauna ) deci nu ne-a fost permis accesul in locul destinat fotografilor , dar de aici pana a spune ca " patronul George Copos nu a vrut aseară să le permită accesul în tribune celor de la Rapid Fans " este cea mai mare dezinformare care poate exista . Repet nimeni , nici chiar dl Copos nu poate interzice un RAPIDist sa vada meciurile echipei RAPID . Ar insemna sa interzica tuturor RAPIDistilor din PeluzaNORD sa vina la meciuri . Suntem am fost , si vom fi "singuri impotriva tuturor" .
      Ne-am dat seama ca ce am facut , ( nu vopsirea stadionului ) ar putea dauna clubului RAPID lucru care nu il dorim .
      NU am fost suspendati de dl Copos deci nu are nici o treaba cu noi dl Copos , asta nu inseamna ca vom intrerupe ANTICOPOS CAMPAIGN .
      Asteptam orice pas gresit al dlui Copos si ii vom atrage de fiecare data atentia cand greseste , viata lui particulara nu ne intereseaza , pe noi ne intereseaza RAPID, iar RAPID este pe locul 2 loc care ne asigura un loc de CL.
      Dar unde vom juca dle Copos ca mai sunt 3 luni si incepe noul sezon european ?
      Noi suntem alaturi de RAPID si oricand o sa aveti nevoie de ajutorul nostru dle Copos, vom raspunde prezent, pentru ca v-am aratat ca putem pune mana pe un trafalet sau o pensula sa refacem stadionul nostru " Potcoava Giulestiului " nu " nenorocita de potcoava " cum ati declarat . comenteaza pe forum

Echipa RapidFans.RO ::: 12 martie 2007

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...