stire RapidFans.RO ::: joi 8 martie 2007





        Astazi, la Media Galaxy o parte din jucatorii echipe Rapid Bucuresti, alaturi de antrenorul lor Razvan Lucescu, au impartit flori doamnelor si domnisoarelor care erau prezente acolo.
        La eveniment au luat parte atat fete din Granata Girls, cat si alte simpatizante ale echipei alb-visinii.
       
Baietii nostri au fost asaltati de catre fanii rapidisti si pentru o serie de autografe si . Cel mai vanat, atat de persoanele de sex feminin cat si de sex masculin, a fost tot antrenorul Razvan Lucescu.
        Fiecare jucator a fost intrebat cu ce se va prezenta astazi acasa.
        Rada a spus ca din pacate nu are destule zilele libere pentru a le petrece alaturi de prietena lui undeva in strainatate, asa ca va trebui sa se multumeasca cu un buchet mare de flori.
        Tot cu un buchet de flori vrea sa o impresioneze si pe sotia lui Costin Lazar. A specificat ca buchetul va fi de trandafiri, cele mai frumoase flori din lume.
        Cu toate ca era 8 martie, tot la discutii despre fotbal s-a ajuns. Astfel Razvan Lucescu a declarat ca "suntem obligati sa castigam duminica cu UTA. Eu cred ca Rapid joaca bine si are forta sa o faca. E bataie mare pe locul doi. Noi am recuperat poate nesperat trei puncte în primele doua etape, asa ca avem încrederea ca vom reusi".
        Le multumim jucatorilor si antrenorului echipei Rapid, ca s-au gandit si la noi, astazi. Mereu au fost niste barbati cu mult bun simt si au stiut sa se faca placuti de toata lumea. Pentru rapidistele prezente astazi la Media Galaxy a fost cel mai frumos cadou pe care puteau sa-l primeasca cu ocazia zilei de 8 martie.

Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...