Conferinta de presa Pro RAPID ::: 23 martie 2007

La conferința de presă organizată astăzi 23 martie 2007 la Pro Rapid, alături de Dănuț Perjă și
Ionuț Stancu a participat și antrenorul principal al echipei RAPID , Răzvan Lucescu .

    Dănuț Perjă:
"Când e domnul Copos supărat, nu e liniște la Rapid"


   
    Noul mijlocaș stânga al Rapidului, Dănuț Perjă, își dorește ca împreună cu ceilalți colegi de la echipă să îi demonstreze lui George Copos că egalul de la Vaslui a fost o întâmplare, după ce patronul s-a supărat din nou pe ei.
   
    "Ăsta este Rapidul. înaintea meciurilor mai importante apare câte ceva și nu este liniște. Asa face domnul Copos când este suparat, ne mai critică, dar noi sperăm să-i demonstrăm ca nu stau lucrurile chiar așa".
   
    În cadrul conferinței de presă la care a participat astăzi la Pro Rapid, Perjă a răspuns și altor întrebări, legate de:
   
    - derby-ul cu Steaua: "Noi suntem pregătiți deja pentru acest meci și o să încercăm să evoluăm cât mai bine, ca să scoatem un rezultat bun. Nu știu dacă e bine cu arbitri străini cum s-a anunțat, sau dacă era mai bine să fi fost tot români. Oricine va arbitra, sperăm să fie totul în regulă".
   
    - Timișoara, locul disputării meciului din Cupă cu Pandurii: "La Timișoara este un stadion bun și un gazon la fel. Nu este nici o problemă, este foarte bine că mergem acolo, mai ales că vom fi aproape ca acasă, pentru că publicul de acolo ne-a susținut de atâtea ori".
   
    - dacă va mai marca și contra Stelei, cum a făcut cu UTA: "Sper să mai pot înscrie, dar asta nu înseamnă că trebuie să o fac eu mereu. Nu contează dacă marchez eu sau alți colegi, important este să câștigăm orice meci".


    Ionuț Stancu:
"Dacă ne impunem jocul, nici o echipă din Liga 1 nu ne va pune probleme"


   
    Ionuț Stancu despre:
   
    - derby-ul cu Steaua: "E un meci foarte important, pe care sper să-l câștigăm, așa cum ne dorim. Nu arbitrii conteaza cel mai mult intr-un derby Rapid-Steaua, ci conteaza cine are jocul mai motivat, așa că nu ne interesează dacă vin străini sau nu. Nu ne interesează nici dacă Steaua este în revenire de formă sau nu. Noi trebuie să fim echipa care dă tonul, să ne impunem jocul, iar dacă așa va fi ... nu ne va pune probleme nici o echipă din Liga I. Cine joacă cel mai motivat, probabil va câștiga, iar aceia vom fi noi".
   
    - pauza competițională și meciul naționalei: "Nu știu dacă este benefică sau nu pauza aceasta, dar acum trebuie să ne gândim doar la meciul României. Le ținem pumnii colegilor de la Rapid care sunt convocați, iar atâta timp cât se începe meciul de la 0-0 eu zic că avem o șansă destul de mare de a câștiga".
   
    - conflictul Ganea - Răzvan Lucescu: "Astea sunt mai mult de prin presă. Nu a existat nici un conflict, drept dovadă că Ionel este la antrenament astăzi alături de noi".
   
    - criticile lui George Copos după meciul cu FC Vaslui: "Domnul Copos este patronul și este îndreptățit să aibă orice opinii. Noi trebuie să ne vedem de fotbal și dânsul de treburile sale, nu trebuie să comentăm noi."
   
    - faptul că jucăm la Timișoara meciul din Cupa României cu Pandurii: "Noi nu avem ce comenta dacă așa au hotărât conducătorii. Este bine însă că la Timișoara publicul e alături de noi".





Echipa RapidFans.RO ::: 23 martie 2007

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...