Conferinta de presa Pro RAPID ::: 23 martie 2007

La conferința de presă organizată astăzi 23 martie 2007 la Pro Rapid,
alături de Dănuț Perjă și Ionuț Stancu , a participat și
antrenorul principal al echipei RAPID , Răzvan Lucescu .


    Răzvan Lucescu:
"Meciul cu Steaua nu va conta
decisiv pentru locul 2""


    Antrenorul Rapidului a spus in cadrul unei conferințe de presă de la Pro Rapid că este prea devreme pentru a discuta acum despre derby-ul cu roș-albaștrii, care va avea loc pe 1 aprilie. Răzvan Lucescu însă nu cataloghează partida ca una decisivă pentru obținerea locului doi.
   
    - Cum vedeți derby-ul cu Steaua?
    Răzvan Lucescu: Este încă prea devreme să vorbim de această partidă. Meciul cu Steaua va fi unul important, va fi un meci al orgoliilor, dar nu cred că va fi decisiv pentru lupta la locul doi.
   
    - Ce părere aveți despre decizia de a arbitra o brigadă străină?
    Răzvan Lucescu: Eu sunt convins că și în țară avem arbitri foarte buni. Este însa o nebunie și o presiune uriașă pusă la fiecare joc pe ei și există după fiecare meci reproșuri de tot felul. Prin venirea acestor străini se mai elimină suspiciunile, pentru că nimeni nu se poate gândi că arbitrii străini vor face greșeli intenționate împotriva unei echipe. Și ei pot greși, dar măcar ei nu sunt bănuiți.
   
    - Ce s-a întâmplat cu Ionel Ganea? A existat vreun conflict?
    Răzvan Lucescu: Vă pot spune doar un lucru: noi suntem o echip și există niște reguli pe care fiecare jucător este obligat să le respecte. Dacă nu, să își asume responsabilitățile. În rest, nu este vorba de nici un conflict.
   
    - Cum vedeți meciul Olanda - România?
    Răzvan Lucescu: Suntem cu toții români, iar noi facem și parte din fenomen, așa că este normal că fiecare ne dorim un succes al echipei naționale. Pe de altă parte, avem și patru jucători acolo și chiar dacă mi-aș dori să joace fiecare, consider că există un antrenor care știe foarte bine cum face echipa. Jocul de sâmbătă nu este ultimul, mai sunt meciuri pe care România le mai are de disputat și pot fi folosiți atunci. Ar fi normal din moment ce participi să și câștigi, dar nu cred că ar fi o catastrofă în cazul unui eșec. Mai sunt două jocuri importante, cu Olanda la București, și cel din Bulgaria și dacă mă gândesc la experiența jucătorilor de la echipă nu cred că va fi imposibil să obținem un rezultat favorabil și la Rotterdam.
   
    - Vă deranjează că trebuie să jucați tocmai la Timișoara meciul din Cupă cu Pandurii?
    Răzvan Lucescu: De ce să mă deranjeze? Jucăm oriunde dacă așa s-a hotărât, dar Federația ar trebui să meargă până la capăt cu deciziile pe care le ia.
Sperăm să nu se mai întâmple ca în alte dăți.
   





Echipa RapidFans.RO ::: 23 martie 2007

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...