Stiri RapidFans.RO ::: luni 26 martie 2007


10 PREMII : cate un abonament la " Peluza NORD "::: RAPIDFANS.RO



      Concursul cu premii constand in 10 abonamente la Peluza NORD se apropie de final ultima zi fiind 31 martie pana la ora 14:00 , ora la care vom trage la sorti castigatorii .
      Pentru a asigura o diversitate cat mai buna , am considerat ca este bine , ca un concurs cu premii constand in abonamente sa nu fie un simplu act de prezenta , de aceea am ales teme diferite pentru concurs .
      Stim ca RAPID-ismul nu se poate masura in povesti , in vechimea de cand venim la meciuri , nici macar in deplasarile care le avem , si de aceea sambata 31 martie pe stadionul Giulesti de la ora 14.00 vom organiza tragerea la sorti pentru cele 10 abonamente , tragere la sorti la care sunt invitati toti cei care doresc , inclusiv participantii .
      Credem ca " RAPID-ismul " se poate demonstra prin a face ceva pentru clubul iubit , pentru RAPID nu simpla participare constituind o tema de concurs de aceea am incercat ca temele de concurs sa fie diferite.
      Nu " VIN DUMINICA PENTRU RAPID! " , vin de cand sunt RAPID-ist pentru RAPID , nu vin pentru Buga , Mazilu , Coman ... etc , eu vin pentru toti , ei sunt RAPID si ei toti trebuie sa joace pentru noi toti , pentru suporterii RAPID-isti .
      " Si la bine si la greu RAPID este clubul meu " cantam la finalul tuturor meciurilor fie ca am castigat sau am pierdut , am castigat la Berlin si am pierdut la Sarajevo , am facut egal la Atena dar saptamana trecuta am facut egal si la Vaslui , asta este RAPID-ul , astia suntem noi suporterii RAPID-isti , fie ca suntem tristi fie ca suntem bucurosi dupa un succes , noi suntem si o sa fim mereu alaturi de acest club RAPID si , nu vin duminica pentru ca voi castiga un abonament la Peluza NORD , pentru ca se vede , RAPIDistii de la noi de pe forum au abonamente , deoarece nu au incercat sa participe la concurs.
      Ce iti pot spune este un singur lucru " Tu ai abonament dar participa la concurs pentru a il lua si pe vecinul tau , este ocazia de a castiga un abonament pentru copilul de la etajul 4 sau pentru vecinu de la 7 , care nu are posibilitatea sa isi cumpere abonament , castiga tu abonamentul si impreuna cu tine duminica o sa fie si el prezent la meci ". Este ocazia potrivita de a mai aduce la stadion un copil , un posibil viitor RAPID-ist de aceea te rog ... participa la concurs ... castiga si vei face un lucru de care noi toti , RAPIDistii vom fi mandri .
      Va asteptam sa participati la concursurile de mai jos :
     
     

5 PREMII : cate un abonament la Peluza NORD valabil la meciurile cu steaua , Dinamo , Poli Iasi , Otelul Galati si Cehlaul Piatra Neamt ::: Concurs wallpaper RAPIDFANS.RO


  Regulament:
    -se accepta numai creatii proprii!
    -wallpapere-le originale trebuie sa aiba rezolutia de 1024 x 768 sau 1280 x 1024 .
    -se accepta maxim 2 wallpapere de la aceeasi persoana.

  Wallpaperele se trimit la adresa: wall_de_la_fani@rapidfans.ro


      3 premii - Trimite un e-mail la concurs@rapidfans.ro , in care sa ne povestesti cum ai devenit RAPIDist .
      Specifica ::: concurs povestea mea ::: cand trimiti e-mailul.
     
      2 premii - Trimite un e-mail la concurs@rapidfans.ro , in care sa ne spui cate bilete sau abonamente ai de la meciurile RAPIDului de-a lungul anilor .
      Specifica ::: concurs bilete RAPID ::: cand trimiti e-mailul.
      Cine are cele mai multe bilete (abonamente) castiga , fotografiile cu biletele si abonamentele castigatoriilor fiind puse pe site de noi .
     
  Regulament:
    -se accepta numai creatii proprii!
  Detalii ulterioare pe : forum


Daca nu exista participanti la vreuna din TEME , premiile se vor da prin tragere la sorti la celelate teme de concurs sambata la ora 14:00 pe stadionul " Giulesti " vom stabili impreuna cu cei prezenti modalitatea de redistribuire a premiilor.
rapidfans.ro








Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...