RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 

 

 

28 martie - Ziua unui erou!



    LA MULTI ANI, DANI !!

   
    Desi ar fi foarte multe de zis, eu nu am rabdare si incep prin a spune, bineinteles, LA MULTI ANI, DANI !!
    Acum 28 ani, la data de 28 martie 1979 se nastea in Ștefănești (Argeș) un baiat pe nume Danut Dumitru Coman. Nimeni nu ar fi avut de unde sti ca acesta va ajunge peste 28 ani un idol in Giulesti , cel mai bun portar al clubului RAPID. Iata ca acea zi de 28 martie 1979 i-a bucurat atunci doar pe rudele lui .
    Iar acum, multi se bucura pentru acea zi ; daca el nu s-ar fi nascut, acum el n-ar mai fi fost " ingerul pazitor " al Rapidului, el n-ar mai fi fost acum un stalp de baza la echipa, multi n`ar mai fi scandat numele acestui mare portar : DANI COMAN. Poate ca exagerez cu aceste cuvinte, dar mi se pare foarte normal sa fim recunoscatori unui jucator de aceasta valoare, si macar atat merita el. Multi il privesc deja ca pe un idol. Si merita. Este nu doar un portar foarte bun, ci si un om de nota 10 ! Lesne se poate observa din declaratiile acestuia de-a lungul timpului ca Dani Coman este un om integru, cu principii, care gandeste inainte de a arunca cu vorbe..este genial de cele mai multe ori !
    Si peste ani si ani numele lui, Dani Coman, va fi pronuntat in continuare de vechii, noii, actualii rapidisti. El a scris file din istoria Rapidului, si va mai scrie cu siguranta. Pentru ca aceasta stea nu se va stinge asa repede. Asa cum Rica Raducanu inca mai dainuie in inimile rapidistilor, asa cum acesta inca mai este alaturi de echipa iubita Rapid..asa si Dani Coman va fi peste ani si ani. Un mare nume al fotbalului romanesc contemporan este sarbatorit astazi, un mare om al fotbalului romanesc contemporan este sarbatorit astazi : DANI COMAN !
   
    Echipa RapidFans.Ro iti ureaza un sincer " La multi ani " , tot ce-ti doresti, numai fericire si sanatate, dar nu in ultimul rand la cat mai multi ani la Rapid si un zid cat mai solid in poarta Rapidului !







Kopilu ::: Echipa RapidFans.RO
::: 28 martie 2007 :::




  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...