Conferinta de presa Pro RAPID ::: 30 martie 2007

        La conferința de presă organizată astăzi 30 martie 2007 la Pro Rapid, alături de Marius Maldarasanu (17) și Viorel Moldovan (99) a participat și antrenorul echipei RAPID Răzvan Lucescu .

    Marius Maldarasanu (17):
"Cuvintele sunt de prisos la asa meci"


    Mijlocasul rapidist nu se lasa pacalit de declaratiile rivalilor din Ghencea, care spun ca s-ar multumi si cu o remiza in Grant si crede ca derby-ul de duminica va fi un meci de "care pe care".
   
    Măldă despre:
    - derby-ul cu Steaua:
    Cuvintele sunt de prisos. Parerea mea este ca orice jucator din Liga I-a isi doreste sa joace intr-un astfel de meci. Daca in fotbal exista o vorba cum ca locul 2 nu se plateste...iata ca de data aceasta am ajuns sa ne batem la locul 2 Rapid si Steaua, doua echipe care avem obiectiv an de an titlu. Ne batem pentru un loc ce ne da posibilitatea de a prinde un tur preliminar pentru a accede in Liga Campionilor. Este un meci de care pe care si eu sper sa-l castigam.
    - daca meciul este decisiv pentru obtinerea locului doi:
    Nu este decisiv tinand cont ca mai sunt multe etape de disputat si asta si din cauza rezultatelor care au fost in ultima vreme. Si noi am mai pierdut puncte si ei au mai pierdut puncte si automat cred ca se vor mai pierde pana la sfarsitul campionatului.
    - faptul ca stelistii s-ar multumi cu un egal:
    Eu nu cred ca se multumesc cu un egal. Normal ca dupa meci daca va fi egal faci calcule la rezultatul din tur si cu acesta. Dar nu cred eu ca vor veni sa se apere. Si daca vom face egal este un punct castigat de ei in deplasare si doua puncte pierdute de noi.
    - faptul ca arbitreaza o brigada straina:
    Eu cred ca e mai bine doar din simplul motiv ca in cazul in care ar gresi nu ar mai fi suspiciuni. Nu ca ai nostri nu ar fi buni, dar cum e la noi in fotbal la momentul acesta...se poate interpreta.
    - daca rapidistii joaca sub preasiune pentru ca sunt considerati echipa momentului:
    Nu e presiunea mare. Poate suntem favoriti doar pentru ca jucam acasa si e normal. 'Echipa momentului' se potrivea doar pana la meciul cu Vasluiul, unde am pierdut doua puncte importante, desi nu a fost un meci greu.
   


    Viorel Moldovan (99):
"Se stie deja rivalitatea si pasiunea starnita"


    Jucatorul si antrenorul secund al Rapidului, Viorel Moldovan, spune ca in jurul derby-ului RAPID - Steaua roiesc multe orgolii si ca este optimist ca echipa noastra va castiga.
    Moldo-gol a raspuns astazi mai multor intrebari din cadrul conferintei de presa organizate la Pro Rapid.
   
    Moldo despre:
    - derby-ul cu Steaua:
    Este un meci foarte important pentru noi. Jucam impotriva Stelei. Se stie rivalitatea dintre cele doua echipe si pasiunea starnita si care roiește in jurul unui astfel de derby. Noi suntem pregatiti din toate punctele de vedere si ne dorim sa facem un meci mare.
    - declaratiile stelistilor cum ca s-ar multumi si cu un egal:
    Nu ma intereseaza cu ce s-ar multumi Steaua, daca cu un egal sau nu. Noi trebuie sa obtinem victoria si sunt optimist ca vom lua toate cele 3 puncte. Treaba lor cu ce se multumesc ei, noi trebuie sa facem tot posibilul pentru a castiga.
    - cum comenteaza ca ros-albastrii vor sa il sesize pe arbitrul intalnirii ca Ionut Rada a amenintat ca-l va faulta pe Elton:
    Aspectele astea nu ne intereseaza. Fotbalul este un joc de contact.Vrei nu vrei esti in contact cu adversarul.
    - cine este mai bun? Elton sau Zicu?
    Nu l-am vazut pe Elton jucand, dar probabil ca trebuie sa compenseze cu ceva fizicul: cu tehnica sau cu inteligenta de joc. Daca nu impresioneaza cu fizicu, trebuie sa aiba alte calitati. Pe Zicu il cunoastem insa foarte bine si poate castiga un meci. Are clasa, a jucat foarte bine si la echipa nationala, a dat doua pase de gol.
    Eu imi pun mari sperante in el si sunt sigur ca va face diferenta la meciul cu Steaua.
    - brigada straina de arbitri:
    Nu ma intereseaza cine arbitreaza, ca-s straini sau romani. Mie imi este egal.





Echipa RapidFans.RO ::: 30 martie 2007

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...