stire RapidFans.RO ::: marti 06 martie 2007


Hal de presedinti de club!


      Penibilitatile din fotbalul romanesc ataca din nou. Cum ati citit si voi prin ziare, inainte de meciul pe care formatia noastra l-a disputat impotriva Universitatii Craiova, domnul Mihai Stoica (da, da.. ala cu pumnu priponit in fata suporterului) a mers in vizita la staff-ul craiovean. Intalnirea a avut loc la hotel Phoenicia , adica hotelul unde erau cazati fotbalistii si conducerea echipei oltene.
      Intalnirea a avut loc de la 23:00 pana la ora 3:00, timp in care domnul MM, presupun ca le-a facut si echipa celor de la Craiova .
      Ca oricum, cu Mititelu nu prea cred ca poate cineva sa aiba subiecte de discutie timp de 4 ore.
      Cum a declarat si MM, el este un foarte bun prieten de-al lui Mititelu (spagarii si hotii se apara intre ei si se inteleg bine). Iar pe Gheorghita Geolgau, Stoica cred ca l-a invatat "meserie", un pupincurist mai mare ca el in Romania asta nu exista, si de unde sa invete si astia micii si timizii, decat de la cei mai buni? Pe de-o parte gesturile cu sacosele de bani date adversarelor Rapidului ma infurie si pe cealalta parte ma bucura.
      Suntem atat de buni, incat echipele cu care jucam trebuie neaparat sa fie motivate de contrac-candidatele noastre la locul 2.
      Nu inteleg de ce forurile superioare din fotbalul nostru trec mereu cu vederea peste situatii de acest gen?
      Nu inteleg cand, cineva de la FRF sau LPF va lua atitudine?
      Trebuie sa se ajunga la situatii de genul: vine un presedinte de club la un jucator si-l "motiveaza" ca sa-i rupa picioarele altui jucator ? Poate ca sunt eu prea pacifista, dar numai de scandaluri de genul acesta nu avem nevoie. De ce Steaua este clubul ca umbla mereu cu valizele de bani ?
      De ce jucatorilor ros-albastrii li se reduc mereu perioada de suspendare la apelurile pe care le fac ?
      Astea sunt intrebarile pe care trebuie sa i le puna cineva lui hlizitu ala de Mitica de la Liga, nu sa se insiste prosteste cu huliganismul din randurile suporterilor.
      Oricum, situatii de acest gen vor mai exista, incepem sa ne obisnuim cu ele si devin o parte integranta din fotbalul nostru.
      Eu una, stau relaxata, pentru ca pe Copos nu-l vad facand chestia asta de multe ori si daca e sa-i motiveze cu ceva pe adversarii Stelei, parca-l vad ca le da cate-o prajiturica de la Patiseriile Ana (si aia mai veche, din cele pe care nu a reusit sa se vanda).
      Noi sa fim sanatosi si sa reusim sa invingem echipele cu care avem meciuri, chiar si daca sunt motivati de ghencisti !

 

by DarkLadY^


rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger





Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...