stire RapidFans.RO ::: marti 06 martie 2007


LIGA I... CU ATITUDINE SAU FARA

Avem blaturi recunoscute la ore de maxima audienta la televiziune, jucatori care isi declara dragostea pentru echipa adversa, conducatori ce isi bat suporterii, isi striga in gura mare ura fata de alte echipe la care au lucrat chiar si 24 de ore sau provoaca si injura jucatorii adversi.
      Avem ziare si televiziuni care tac malc atunci cand un patron al unei echipe santajeaza un presedinte de liga cu un teren pe care acesta din urma nu poate construi nimic fara ca patronul respectiv sa-i dea acordul unui drum de servitute.
      Aceleasi ziare si televiziuni care ne arunca in fata stiri bomba cu contractul nesemnat al unui antrenor desi acesta are inca un an de contract.
      Aceleasi ziare care amintesc in fuga si lasa postat doar o zi pe site-ul propriu acele blaturi recunoscute la televiziune
      Avem echipe vasale fata de un club sau altul, care intra cu rezervele in teren in meciul cu echipa "stapana" si isi dau viata pentru un amarat de egal cu echipele rivale stapanului.
      Mai sunt echipe ai caror jucatori nu au curajul nici sa protesteze la o greseala de arbitru dar care etapa urmatoare se bucura pentru un egal ca dupa castigarea campionatului.
      Avem arbitrii care sunt retrogradati pentru greseli intr-un meci dar si arbitrii care nu sunt retrogradati pentru ca au ajutat pe cine trebuie.
      Arbitrii au magazine de electronice, intalniri de taina cu anumiti conducatori, masini de sute de mii de euro si vile ridicate in 2-3 ani de arbitraj la Liga 1.
      In contextul in care Mihai Stoica a dat o fuga la hotelul unde erau cazati oficialii olteni chiar inainte de disputarea meciului Craiova-Rapid, Razvan Lucescu ataca dur: "Stiti foarte bine ce s-a intamplat anul trecut. S-a scris in ziare si s-a tot zis.
      Trebuia ca la inceputul campionatului sa se spuna stop compromisurilor.
      Ar fi bine sa se procedeze ca in Italia.
      Sa se intercepteze telefonul oamenilor de fotbal, sa se afle de vanzari si sa se ia masuri dure" Ar fi de analizat totusi reactia intarziata a lui Razvan.
      Nu zic ca nu e bine ca totusi intr-un final se ia atitudine la nivelul antrenorilor si conducerii,dar de ce acum?
      Pana de curand antenorul ne obisnuise cu declaratii simple despre jocul echipei sau despre meciurile mai mult sau mai putin decisive.
      Ce s-a intaplat intre timp?
      Oare sa fie faptul ca din vara paraseste echipa giulesteana sau chiar contrarul, certitudinea ca vrea sa continue cu Rapid si a inceput sa se lupte pentru echipa?
      Situatia de aici e cunoscuta de noi toti.
      Am zbierat, am protestat oficial, am facut memorii, am batut cu pumnul in masa... nu s-a rezolvat nimic si nici nu o sa se rezolve niciodata cu acesti oameni la conducerea fotbalului nostru.
      Nici cu procurori care sunt prea ocupati sa scape de justitie teroristi decat sa asculte telefoanele oamenilor de la conducerea fotbalului.
      Sunt sigura ca vom sfarsi in a avea un campionat in care cel care plateste, zbiara si ameninta mai cu spor va castiga si va intra in liga campionilor direct in grupe, va aduna bani de acolo ca sa poata continua cu masluirea campionatului.
      Nu-i asa dragilor ca v-ati facut calcule cati bani o sa luati din liga campionilor si cati o sa va ramana profit dupa ce v-ati platit murdariile?

 

Khristy


rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger





Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...