stiri RapidFans.RO ::: miercuri 7 martie 2007


 

   Planuri de viitor...

 La intalnirea de ieri cu Fane (seful galeriei) acesta ne-a prezentat cateva din planurile de viitor pe care si le-a propus.

 In primul rand vrea sa renoveze sediul Ligii Suporterilor Rapidisti (camera aceea de langa berarie). Ideea este ca acolo trebuie sa arate ingrijit si ordonat, pentru ca vin suporterii sa isi procure abonamente si bilete. Si tot pentru acolo, vrea sa schizitioneze si un calculator care sa fiel conectat la internet, acesta putand fi folosit de mai multi suporteri. Asa se va putea lucra mai bine pentru Fanzina Nord, se va pastra mai bine legatura cu suporterii din tara si se vor monitoriza mai atent articolele despre Rapid, aparute in presa de la noi.

 Toti suporterii au fost de acord cu planurile care au fost prezentate, insa trebuie sa intelegem ca este greu pentru un singur om sa faca toate astea. Are nevoie de sprijinul nostru, al suporterilor.

 Toti cei care eram ieri la berarie, am fost de acord, ca sambata 10.03.2007 sa ne intalnim la ora 14 :00 in fata la stadion si sa mergem sa muncim in folosul comunitatii.

Pentru inceput ne-am propus sa vopsim tunelul pe unde ies jucatorii si sectorul pentru presa. Ne-am interesat de materialele de care avem nevoie, si o galeata cu vopsea lavabila (sau vinarom rezistent la ploaie) si cativa trafaleti costa maxim 500.000. Sambata vom cumpara 2 galeti din acelea si ne apucam de munca patriotica.

 Speram ca asa ii dam o lectie domnului Copos. Nu poti sa stai cu mainile in san, sa citesti legile, sa cauti vreo portita pe care sa o folosesti ca sa-i pacalesti pe aia sa-ti faca stadionul si sa ti-l dea la cheie.

 Sambata va deveni pentru noi ZIUA MUNCII PATRIOTICE ! Ne intalnim la stadion ! Vor fi prezenti si reprezentanti din fiecare brigada.

 Poate va trece si domnul Copos pe acolo, sa ne vada ce frumosi suntem cand ii vopsim stadionul si cand incercam sa facem ceva cu ajutorul caruia sa aplanam scandalul care a izbucnit odata cu inceperea/neinceperea lucrarilor de consolidare. Nu trebuie sa ai foarte multi bani pentru a incerca sa schimbi putin fata stadionului. Noi promitem sa nu folosim mai mult de 100 RON (1.000.000 ROL) sambata si sa vedem, ce putem sa facem cu banii astia.

 Domnule Copos, sa stiti ca nu avem nevoie sa ne dati banii inapoi, dar am vrea macar sa primim raspuns la scrisoarea deschisa pe care v-am adresat-o ieri. Meritam si noi macar sa ne respectati pentru ca noua, sincer, ne pasa de "nenorocita asta de potcoava", la fel cum ne pasa si de imaginea clubului si de imaginea noastra ca suporteri.

 Oricum domnule Copos, daca nu o sa veniti sambata sa ne vedeti (sunt ferm convinsa ca o sa va faceti de lucru, numai sa nu aveti timp de asa ceva), o sa apara niste poze cu noi pe site. Veti putea sa ne admirati in splendoarea noastra de rapidisti, care vor cu adevarat sa faca ceva pentru clubul lor !

Echipa RapidFans.Ro


rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger





Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...