Vrem sa jucam meciurile de acasa pe Giulesti ::: marti 6 martie 2007




rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger


   
    SCRISOARE DESCHISA PENTRU DOMNUL COPOS
    Vrem sa jucam meciurile de acasa pe Giulesti

  Ieri, in editia online a cotidianului Prosport, a fost postata o stire ce tinde sa cutremure Giulestiul: "Rapidul este amenintat cu evacuarea!". Clubul sportiv Rapid, reprezentat de societatea de avocati "Dobre & Ciornei" a prezentat societatii "FC Rapid SA" o notificare prin care se aduce la cunostinta rezilierea contractului referitor la furnizarea de utilitati la stadion.
Acest impas a survenit in urma neachitarii datoriilor, de catre conducere, care pare sa ne duca de nas de ceva vreme.

Dupa ce Dl Copos s-a intitulat cu putina vreme in urma...."Rapid SUNT EU", in momentele de fata se pare ca a uitat sau trece printr-o faza de amnezie, sau dumnealui este Rapidul doar cand trebuie sa faca un profit pe care sa-l bage in propriul buzunar si nu in al clubului.
Domnule Copos, poate nu stiti, dar acum Rapid-ul are nevoie de dumneavoastra ca investitor. Domnule Valvis, sunteti printre actionari? Cum puteti fi nepasatori?

Facem un apel catre toti cei care carmuiesc clubul - "SA SE FACA CEVA!!!" - sa plateasca tot ce e de platit, sa renegocieze un nou contract la timp, avand in vedere ca data de 7 martie este data limita a ultimatului impus de CS Rapid.

Daca nu se gasesc bani la dumneavoastra, domnilor cu milioane de dolari, aaa uitasem, va numiti si investitori, poate e cazul si timpul ca NOI, SUPORTERII sa incepem sa strangem banii necesari achitarii datoriilor acumulate tot de dumneavoastra.Intre timp am aflat ca ati achitat datoriile, dar poate luna viitoare nu veti sti de la ce firma din holdingul dvs sa rupeti 700 de euro, asa ca noi va putem ajuta.

Daca raspundeti afirmativ la apelul nostru, va promitem ca noi, siteul Rapidfans vom deschide luni un cont in care suporterul de rand, suporterul care chiar iubeste clubul poate face o mica donatie, bani necesari pt intretinere.

Intelegem ca mareata chirie de 700 de euro e doar pt intretinerea stadionului, intelegem ca firmele dvs nu pot investi in stadion nici macar pt un trafalet,o perie de Wc, de aceea suntem dispusi ca ziua de sambata, 10 martie sa fie numita ZIUA MUNCII PATRIOTICE pe stadionul Giulesti.
Daca doriti sa veniti sa ne ajutati, va asteptam sambata in tinuta lejera, dar sa lasati fularul alb rosu acasa, avem carpe suficiente.

Ne cerem scuze ca nu facem apelul de pe "siteul oficial al suporterilor" dar am dori un raspuns de la dvs, nu de la asistentii dvs.






::: Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...