13 noiembrie 2007 | 22:30

     
     


   
La ce ne gandim acum ??

      Pai in primul si in primul rand ne gandim dupa ce i-am batut pe cei de la Dinamo, ne gandim la urmatorul meci. un meci la Arad, o partida usoara la prima vedere, dar cand vorbim de Rapid nu se stie niciodata... Normal, daca vom castiga si acest meci si restanta pe care o avem in deplasare, dar si meciul cu Vaslui, atunci chiar ca vom sta linistiti, vom avea pofta de sarbatori si le vom petrece fara griji. totul se face cu rabdare. si putem sa acumulam toate punctele puse in joc cu foarte multa rabdare si calm. doar de asta am nevoie, nimic nu trebuie tratat cu superficialitate. dupa parerea mea nu este necesar sa-l mai injuram atat de mult pe Rednic. in ceea ce-l priveste pe ''pishicherul'' de Copos, asteptam intaririle necesare in iarna asta.
      Nu cred ca ca lotul Rapidului este suficient pentru ca sa fim partasi la o mare bucurie in sezonul asta, cred ca avem nevoie de aceiasi jucatori care sa joace cu sufletul, de aceiasi suporteri extraordinari, chiar si de liniste, tensiunea oricat am zice nu face bine.vreau sa mai adaug aici determinarea unor jucatori straini care au venit la Rapid si s-au atasat atat de galerie cat si de echipa asta foarte repede. il respect foarte tare pe Bozovic caruia ii urez si la multi ani si cat mai multa sanatate sa fie alaturi de noi, Cesihna este altul dintre ei la fel ca si Boya, desi nu credeam in acesti jucatori la inceput, iata ca au demonstrat ca merita sa fie la echipa noastra si mai mult de atat au demonstrat ca joaca cu sufletul.
      Ar fi bine sa-l lasam pe Rednic sa-si faca treaba. multi cred ca sunt ''pro Rednic'', dar nu este asa. il respect foarte tare pentru ca el ne-a adus bucurie mare, a si gresit foarte mult in declaratiile lui. nu-mi place sa-l injur. spun decat atat : Rednic a jucat la Rapid a luat un campionat cu Rapid, a jucat si la Dinamo a luat si un campionat si  cu Dinamo, apoi a fost antrenor din nou la ambele echipe unde a luat din nou campionatul, atat cu Dinamo cat si cu Rapid. personal cred ca Rednic este prins intre doua pasiuni, poate se si amageste singur pentru ca atunci cand este la Rapid vorbeste de Dinamo multe si invers. nu s-a simtit bine cand ''patronasul nostru drag'' l-a dat afara pentru un spurcat ca Dan Petrescu, care a venit si mai mult ne-a stricat echipa.asta pentru ca se si varase personaje ca marele hot ''Giovanni Becali''. daca ne punem in locul lui Rednic e destul de greu sa o facem. este prins ca intre doua mari iubiri, dar poate sa ia un al doilea campionat cu Rapid si trebuie sa-I dam sansa asta. sa-l lasam sa vedem ce va face, sunt curioasa cum se va termina totul. si toate aceste afirmatii le fac nu pentru a va face pe voi cei care nu-l vreti pe Rednic sa-l iubiti, le fac doar pentru a sublinia ca putem totusi sa punem in balanta si binele si raul. totusi antrenorul nostru ar trebui sa-si ceara public scuze pentru declaratiile aduse la adresa noastra. nu sa faca alte lucruri penibile ca sa nu mai fie injurat asa cum s-a vehiculat.
      Cert este ca vrem binele Rapidului, iubim Rapidul cu tot ce are. repet ei vin si pleaca, noi ramanem, tot noi suntem cei care traim alaturi de echipa asta, nimeni nu ne intelege, dar pentru a fi intelesi trebuie sa-i intelegem si noi pe ceilalti. VREMEA INJURATURILOR inca nu a venit, sa mai asteptam eventualele corecturi din partea conducerii. se spune ca unde sunt multi puterea creste, duminica seara am fost toti impreuna si s-a vazut asta. fiecare dintre noi vrea binele Rapidului nu neaparat acea ''performanta''. vrem sa fim acolo sus pentru noi suporterii care plangem de bucurie, vrem sa scriem istorie. nu sa facem ''performanta''.
      Vrem bucurie in sufletele noastre. orice realizare ne aduce bucurie.
      Acum eu zic ca ne gandim la ce este bine. multi ne vor impiedica in aceasta tentativa, multi chiar rapidistii, dar sunt sigura ca la sfarsit vom fi fericiti. asta pentru ca ne vom regasi, oricine ne va impiedica, doar noi, numai noi stim ce inseamna MARELE RAPID!!

      Acest lucru nimeni niciodata nu ni-l va putea lua. !!!!!!!!!!!!!!!!In 1923 s-a nascut o legenda. Rapid este emotia copilariei ramasa intr-unul din ungherele inimii.


     
           
           
           
   
BADEa                                                                
     
           
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...