16 noiembrie 2007 | 15:30

     
     


   
''Secta care mai crede in titlu''... mi-e scarba!!

      Intamplator, dupa partida castigata duminica de Rapid in fata cainilor, am intrat pe un site care avea la publicitate ziarul Gazeta Sporturilor, publicatia din ziua de luni 12 noiembrie 2007.
      Am ramas stupefiata, scarbita si exemplele negative pot continua ... de titlul de pe prima pagina scris mare de tot cu majuscule ca sa vada toata lumea nu ? : ''SECTA CARE MAI CREDE IN TITLU''. Evident se refereau la echipa noastra Rapid. Am vazut negru in fata ochilor desi nu este prima data cand vad titluri si lucruri din Gazeta Sporturilor indreptate ca niste tunuri spre Rapid... dar totusi titlul de pe prima pagina venea dupa o mare victorie a noastra... venea dupa un derby traditional, de orgolii pe care noi simplii cum suntem ... il castigasem, meritam ceva mai mult ? ... poate macar respect din partea ''dragutilor'' din presa romaneasca. respect doar atat ne doream.
      Da, imi indrept toata dezaprobarea, toata ura si scarba catre acest ''cotidian sportiv'', care nu este prima data cand ne inteapa. Totusi ce vina are un ziar, ce vina au niste pagini ?? ... Da ... asa e vina nu este a paginilor  la propriu ci a celor care le-au scris si celor care au astfel de idei, acelora pe care ii numesc niste ordinari din toata inima. Nu ma pricep la ziare, la redactori, sefi, dar stiu ca unul dintre traditionalii reprezentanti ai acestui ziar mizerabil este stimabilul domn Ovidiu Ioanitoaia, un stelist cu acte in regula. Nu este greu sa ne dam seama ca pana si presa sportiva este impotriva noastra.
      Sa zicem ca apelativul ''secta'' nu ne doare foarte tare... pentru ca suntem o comunitate pana la urma, suntem singuri impotriva tuturor si daca luam sensul figurat al cuvantului putem spune ca da Rapid este o religie, putem spune ca apelativul are o conotatie apropiata... dar, dar cum este posibil sa scrii  asta , cum este posibil sa ne numesti secta ?? ... suntem o echipa de fotbal, nu cu performante, nu cu putere, dar suntem o echipa, o echipa care duminica trecuta i-a batut pe cei de la Dinamo. Daca luam sensul de baza al cuvantului, e ca si cum ne-am plasa undeva departe, izolati cu conceptiile noastre... dar nu suntem o ''SECTA ''. Si ca sa subliniez si mai mult, si mai bine... cum este posibil sa spui despre noi suporterii rapidisti ca suntem secta si, , sa adaugi la cuvantul acesta neortodox secta ... ''care mai crede in titlu'' ?? Efectiv nu avem voie nici sa dispunem de motorul care nu merge cu nimic adica visul, dorinta, speranta noastra in a fi campioni. de ce sa nu credem ??...
      Personal acest titlu m-a durut foarte tare si m-a macinat mult timp de la publicarea lui, dovada ca nu am aparut imediat cu acest articol. Da m-a macinat, m-a facut sa-mi exprim ura catre acest ziar si implicit catre anti rapidistul Ioanitoaia, il contest ba mai mult il atac in public PE EL CU TOT  cu ziarul lui de nimic. pentru ca repet nu este prima data cand recurge la astfel de cuvinte pentru a jigni echipa Rapid. Nu se stie cine a avut ideea acestui titlu pe prima pagina, dar totusi este ceva penibil pentru ''marea gazeta a sporturilor''. Poate ca mi se pare, nu stiu... poate am luat-o razna... nu stiu daca sunt singura rapidista care crede asta, oricum sunt indignata de acest fapt, de acesti hoti, acesti anti rapidisti, care stiu sa laude si sa ridice in slavi echipe precum steaua, indemnand si manipuland o tara intreaga in favoarea stelei. Astfel de oameni nu sunt ziaristi sunt niste mizerii... in frunte cu stimabilul Ovidiu Ioanitoaica, un patriot desavarsit iubitor al echipe comuniste, adica iubitor al mizeriei .
Si din nou o greseala mare a conducerii Rapidului care parca nici nu ar exista... cum este posibil nimeni sa nu se sesizeze intr-un fel, cum este posibil sa fim discriminati in felul asta, cum este posibil sa fim calcati in picioare de niste mizerii ??... cu cata ipocrizie vorbesc cei din presa despre rasismul in fotbal, despre violentele de pe stadioane... cat de ipocrit sa fi si sa vii sa scrii titlu pe prima pagina despre o echipa atat de iubita de oamenii mult prea sufletisti pentru fotbalul acesta odios si rusinos din tara noastra, suntem prea frumosi sa zic asa chiar si pentru nemernicii din presa romana.
      In acest fel mai observam inca o data, pentru suta mia oara ca nu suntem doriti sus, ca suntem nu neaparat contestati ci urati chiar si dupa o victorie mare.nu avem voie sa credem in ceea ce ne dorim.
      Inca o data rusine, rusine sa va fie... rusine Gazetei Sporturilor , lui Ioanitoaia si celor care isi bat joc de noi... mi-e scarba de voi !!!!

      Totusi. ii multumesc domnului Ioanitoaia ... ca laudele indreptate permanent catre echipa steaua si din presa si din televiziune au facut ca echipa comunista sa ajunga cu numai 1000 de suporteri in tribuna...

Vedeti astia sunteti voi !!

Rusine.



     
           
           
           
   
BADEa                                                                
     
           
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...