NOUA ORGANIGRAMA A RAPIDULUI
Conferinta de presa | " Pro RAPID "
Sambata 6 octombrie 2007 ora 11:00
 


      Azi, la baza ProRapid a avut loc conferinta de presa în urma careia a fost prezentata noua organigrama a clubului de lânga Podul Grant.

      Astfel, în functia de director tehnic, post lasat liber dupa plecarea lui Grigore Sichitiu la formatia Ceahlaul Piatra Neamt, a fost numit Nicolae Manea. Acesta va coordona activitatea clubului din punct de vedere tehnic si va raspunde, pe lânga ceea ce inseamna scouting-ul si propunerile de transferuri, de activitatea Centrului de copii si juniori.
      "Este o pozitie care i se potriveste mai bine decât cea pur administrativa. Sunt bucuros ca si Cristiano a acceptat sa lucreze cu el si chiar daca plecarea lui Sichitiu a fost o pierdere pentru noi, cred ca am gasit persoana potrivita pentru postul de director tehnic",  a declarat Constantin Zotta.
      La rândul sau, Manea s-a declarat încrezator în privinta noilor sale atributiuni. "Nu va fi usor. Cel mai important lucru a fost faptul ca Bergodi a sustinut ca eu sa vin pe acest post. Centrul de copii si juniori trebuie reorganizat, dar e o munca pe care am facut-o toata viata si nu vad de ce nu as putea sa reusesc. Sper ca prin experienta acumulata sa aducem la echipa jucatori tineri, de perspectiva, care sa înlocuiasca jucatorii care vor pleca sau care din cauza vârstei vor trebui sa abandoneze activitatea", a spus Manea.
      Pe postul lasat liber de Manea, cel de secretar general al clubului, a fost "promovat" Cristian Costache, fost director de comunicare.
      "Sper ca voi reusi sa ma pliez pe caracteristica postului. Vreau ca si vocea Rapidului sa se auda altfel si prezentarea noastra în afara sa fie mai puternica", a precizat Costache.
      Noutatea consta în cooptarea staffului adminstrativ pe pozitia de director de comunicare si responsabil cu mass-media a lui Razvan Panaitescu, despre care directorul general al Rapidului, Constantin Zotta a precizat ca a avut "numai referinte bune".
      "Nu am stat deloc pe gânduri pentru ca este vorba de Rapid si pentru ca am avut si voi avea mereu convingerea ca munca pe care o voi presta se va face simtita. Presa ramâne cea mai importanta punte între club si suporteri, între club si opinia publica", a punctat Panaitescu.

 
ProSport | Sambata, 6 Octombrie 2007           





download | Conferinta de presa FC Rapid | 6 octombrie 2007

 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...