EXCLUSIVITATE RapidFans.RO
Renzo Rossi raspunde conducerii rapidiste
Vineri 12 octombrie 2007
 


 

Renzo Rossi:
"Domnul Zotta sa arate si presupusul document cum ca am luat 20.000 de euro, la fel cum a aratat demisia lui Bergodi!"

Secundul lui Cristiano Bergodi in Giulesti, Renzo Rossi,
este in continuare surprins de declaratiile care vin
din partea conducerii Rapidului si il roaga
pe directorul general Constantin Zotta sa le probeze.


 


Rednic     "Eu vreau sa se stie un lucru. Nu vreau sa fac nici un fel de scandal, ca sa se vorbeasca prea mult. Mai bine sa fie liniste si respect. Am vazut insa ca domnul Zotta a spus ca eu am castigat in o luna 20.000 de euro.
    Intrebarea mea e asta: cum domnul Zotta a aratat documentul demisiei domnului Cristiano Bergodi...asa vreau sa arate el si documentul conform caruia eu am luat 20 000 de euro pentru perioada petrecuta la Rapid. Daca nu e adevarat ce spune dansul, inseamna ca este un fals in acte si acuza la adresa mea. Deci fals fiscal. Cum s-a preocupat sa arate documentul demisiei lui Bergodi vreau sa arate si cum am luat 20 000 de euro, pentru ca eu am luat mai putin. Mult mai putin!
    Apostrofeaza mereu ca sunt "anexa la contractul lui Bergodi". Atunci vreau sa arate si documentul ala care zice ca sunt anexa la contract.
    Daca eu m-am plimbat cu masina cum zice el... nu comentez deloc. Las comentariul acesta la baietii de la echipa si la Cristiano cu George Copos, care stiu cate drumuri am facut ca sa rezolv unele lucruri", ne-a marturisit Renzo Rossi .


Interviu pentru RapidFans.RO | 12 octombrie 2007 ora 14:30

 

 

 

 

 

       

     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...