Mircea Rednic:
"Nu ma multumesc cu egalul"

  Antrenorul Rapidului a declarat īn cadrul unei conferinte de presa ca vrea sa-si bata prietenul Ioan Andone, omologul sau de pe banca CFR Clujului. Mircea Rednic a comentat si asupra situatiei accidentatilor de la echipa si a aplaudat decizia Comisiei de Disciplina care nu l-a suspendat pe Marius Constantin. "Marius este unul dintre cei mai buni fundasi din tara!", a spus Rednic.
  "Sunt vesti bune. Buga se simte mai bine, azi va face alergare, maine va intra normal. Boya si Stefan Grigorie isi revin si ei, vor face si azi alergari usoare. Singurul absent va fi Costin Lazar, care va mai sta 2 saptamani. Va fi un meci greu cu o echipa buna, care joaca mult mai bine in deplasare. Vor fi ceva schimbari in echipa", a declarat Mircea Rednic situatia elevilor sai īnaintea meciului de duminica.
  "Este o mare ambitie īntre mine si Ando. In afara terenului sintem prieteni, dar duminica voi incerca sa cistig. Asa am fost invatat. Nu am mai vorbit cu suporterii, le multumesc ca au fost alaturi de echipa la Iasi. In meciul acesta cu CFR Cluj, echipa are nevoie mai mult ca oricind de incurajari, de suporteri, este un meci foarte important, care poate decide multe.
  CFR este o echipa foarte buna, care īsi merita locul īn clasament, si o echipa care joaca mult mai bine īn deplasare. Niciodata nu ma multumeste egalul. Jucam acasa si eu pregatesc meciul ca sa cāstigam. Daca facem egal nu e rau, dar daca ne gāndim dinainte ca vom scoate egal putem sa pierdem. Noi trebuie sa jucam si sa le punem probleme", a adaugat Rednic.
  "Marius Constantin este unul dinte cei mai buni fundasi centrali din tara. Nu am lucrat cu el pāna acum, dar l-am cunoscut. Are o rautate, dar care sper sa fie doar pozitiva. Rautatea lui e doar pe teren. Pentru noi este foarte bine ca nu a fost suspendat, este un jucator de baza pentru Rapid", a īncheiat "Puriul".

   
       
         
         
   
  Ionut Stancu:
"Noi suntem Rapid si trebuie sa cāstigam cu CFR!"

  Mijlocasul Ionut Stancu spera ca dupa meciul de duminica, dintre Rapid si CFR, giulestenii sa ramāna singura echipa neīnvinsa din Liga I.
  "CFR are o echipa buna. E un meci greu, dar noi suntem Rapid, o forta, si sper sa cāstigam", a comentat Stancu.
   Īntrebat daca Marius Constantin poate fi asemanat cu Ionel Ganea, care a sarit la gātul unui arbitru, Ionut Stancu a raspuns: "Marius este putin mai īnalt decat Ganea. Cu vreo 5 centimetri. Nu a fost cel mai frumos gest din partea lui, dar cānd este meci greu, nu sunt reactiile care ar trebui sa fie. Iar acolo a fost stres, au fost nervi. Noi acum trebuie sa trecem mai repede peste acest incident. Marius Constantin este un jucator exponential, de echipa nationala si trebuie respectat. Trebuie inteles si el", i-a luat apararea Ionut Stancu colegului sau din defensiva.
  "Speram sa trecem din nou de Poli Iasi , trebuie sa ne impunem jocul, nu ne intereseaza ce joaca Iasiul. Pentru noi este un trofeu important, pe care vor sa-l adjudecam pentru a treia oara", a spus Stancu si despre meciul din optimile Cupei Romāniei, cu Poli Iasi.

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...