online | vizualizari
13 februarie 2008

   
       




   
Mai aproape ca oricand! Cand doi se cearta, al treilea castiga

           Mai sunt 10 zile, rezultatele si evolutiile din amicale sunt aproape irelevante, conteaza mai mult pentru antrenor, are timp sa intervina unde ceva nu merge, insa ce e relevant, e faptul ca "marile forte" se mananca intre ele acum, iar asta e o sansa pentru noi de a putea face ca zicala din titlu sa se adevereasca. Steaua se cearta cu CFR, dar uita ca inainte de a ajunge liderul trebuie sa ne ajunga pe noi, iar Dinamo e cam iesita din raza primei pozitii.

Prin urmare ... credeti ca cele 5 puncte sunt irecuperabile ?

CFR are derby-urile in deplasare, cu exceptia meciului cu noi, care, sub conducerea lui Rednic am jucat mai bine in afara Giulestiului. Avem toate premisele sa speram, avem antrenor, ce-i drept contestat, dar e bun, a revenit un simbol, in persoana lui Pancu, dornic de afirmare si un lot cel putin puternic, cu un potential mare.

Cat despre Pancu, am curajul sa pariez pe el, e cam ultima sansa sa demonstreze ca este o valoare ca fotbalist, pentru ca personalitate are, iar daca va prinde un retur de exceptie, cu siguranta va reprezenta un "impuls" foarte important direct din teren, pentru colegi.

SA VINA AL 5-LEA TITLU !!!

Iris ® | 13 februarie 2008

   

 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
   
 


       
           
           
     

Rapid.Fans | 13 februarie 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...