online | vizualizari
6 februarie 2008

   
       




   
Călcâiul tău nu-l vom uita !

              Am gasit prin calculator un video mai vechi cu golul formidabil, cu calcaiul, al lui Buga din Cupa Uefa. M-a trecut un fior rece si mi-au dat lacrimile. Erau vremurile acelea frumoase din Giulesti, erau vremurile acelea in care plangeam de fericire. Ma gandeam cum este viata, cum este fotbalul in general. Trebuia sa vina si vremea in care unul dintre preferatii mei sa plece de la Rapid. Incepem si trebuie sa ne obisnuim cu astfel de momente. Anii trec si generatia aceea nebuna, cu care speriam Europa, se schimba incetul cu incetul.

            Va uita oare cineva calcaiul lui Pele si meciurile senzationale facute de el in tricoul alb-visiniu? ... sunt sigura ca nu. Ba mai mult, sunt momente si lucruri pe care le vom povesti nepotilor, sunt momente ce fac parte din istoria Rapidului si indraznesc sa spun ca Mugurel Buga este o pagina de istorie in marea carte rapidista. Cine nu va zambi si nu va vorbi cu placere, cand isi va aminti de cuplul formidabil Buga-Niculae ? Desigur doar rapidistii o vor face, doar ei vor rememora acele momente in care Rapidul explodase dintr-o data cu ajutorul unor jucatori tineri si ambitiosi. Imi este tare dor de tot ce a fost candva, insa este trecutul, trecutul care intotdeauna ramane in urma si ne oblige sa traim in prezent si sa acceptam schimbarile. Recunosc ca desi Buga nu mai era demult, in acele mari zile ale lui, am simtit un gol imens cand am aflat ca va pleca. Nu vreau acum, la plecare sa-l critic pentru faptul ca nu a mai dat demult un gol la echipa si nu mai era acelasi de acum doi ani. Nici nu vreau sa discut despre faptul ca ar fi luat bani de la oier sau ca s-ar duce la sTEAUA. Sunt lucruri care nu ma intereseaza in acest moment. Vreau doar sa-mi amintesc de acel Pele din Giulesti care realiza spectacolul si ne facea sa traim cele mai emotionante momente, in care imi amintesc ca aveam inima in gat. As fi dezamagita daca as afla ca va pleca la sTEAUA sau dINAMO, pentru ca eu il consider un rapidist adevarat.

            Atunci cand tragi linie realizezi ca desi nu mai ai nevoie de un lucru, parca nu iti vine sa-l lasi, mai ales daca acel lucru ti-a fost util la timpul lui. Pentru unii dintre suporterii rapidistii, despartirea de Buga este grea, de neacceptat, dar inevitabila. Trebuie sa acceptam ca acesta este cursul despre care am mai vorbit. Acesta este fotbalul, iar un jucator nu poate fi cel mai bun la o singura echipa, pentru totdeauna. Important este sa ramana in suflet cu ce este mai frumos, mai ales cand vine vorba de Rapid. Sa nu uite niciodata ca noi l-am facut idol si l-am iubit atunci cand era cel mai bun. Dupa soarele arzator intotdeauna vine si furtuna, iar la o echipa de fotbal jucatorii vin si pleaca.

            Eu ii doresc mult success in continuare lui Buga si ii multumesc pentru acele momente in care ma simteam mandra ca sunt rapidista si plangeam de fericire. Rapidul merge mai departe si fara tine, insa nu uita ca tu ai lasat o pata frumoasa in istoria echipei noastre, o pata care dovedeste ca esti si poate vei ramane cel mai bun marcator in cupele europene din toate timpurile la Rapid pentru mai multi ani, iar pentru a fi un simbol giulestean sper sa realizeazi ca nu merita sa pleci la stana.

            Oricum, orice s-ar intampla, calcaiul tau nu-l vom uita ... niciodata ...

   

   
   

   
 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
 
           
           
     

Rapid.Fans | 6 februarie 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...