online | vizualizari
22 ianuarie 2008

   
       







   
Daniel Pancu | Panco italiano | 1+9 = O viata pentru Rapid !

     Sunt fericita! ...

Fericirea pe care o simt poate fi inteleasa numai de rapidisti ...

Pancone s-a intors inapoi la Rapid si a demonstrat ca nu degeaba am avut incredere in el si nu degeaba este idolul atator rapidisti, inclusiv un simbol pentru echipa noastra.

Cu o seara in urma atat presa cat si finantatorul ghencistilor il vedeau ca si transferat in ograda lor. Insa Pancu nu numai ca nu s-a dus la ''stana'' a si revenit in Giulesti, acasa.

Sunt mandra de declaratiile lui, sunt extrem de bucuroasa sa vad ca mai exista jucatori rapidisti adevarati, care vin cu sufletul in Giulesti si ale caror inimi bat in culorile alb-visiniu. Nu ma bucur pentru eventualele contributii pe care sa presupunem ca le va avea la echipa, cat ma bucur pentru demonstratia asta de devotament si dragoste pentru Rapid.

Pancu e cel care poate readuce spiritul acela specific la echipa, e cel care prin lectia care ne-a dat-o atat noua cat si jucatorilor, poate sa replanteze niste emotii si rezultate pe care numai alaturi de marii rapidisti le poti trai. Un alt lucru care m-a impresionat la Panco au fost gandurile indreptate permanent catre noi suporterii, gandurile cu privire la tristetea si dezamagirea pe care am fi trait-o, daca ar fi mers la ''stana''.

Nu stiu daca mi s-a parut, dar am vazut la televizor in interviurile oferite, i-am vazut lacrimi in ochi atunci cand vorbea de revenirea sa in Giulesti. Aceste monstre de rapidism pur ne fac mai puternici, mai mandri ...

Ii doresc mult success lui Pancone din nou in Giulesti! Imi doresc sa retraim clipe magice, momente deosebite alaturi de el. Tinand cont de prezenta unui simbol nu ne ramane decat sa fim in extaz si sa speram la multe lucruri marete pentru anul asta.

Am atatea dorinte pentru Rapidul nostru, incat sunt sigura ca as infecta un ocean cu atatea dorinte, ... iar revenirea unui jucator mare, unui rapidist la echipa nu ma face decat sa visez si sa fiu extrem de optimista. Orice s-ar intampla, indiferent de rezultatele si de evolutiile pe care le va avea la Rapid, eu sunt mandra de Pancu si ma bucur pentru ca avem un mare rapidist in echipa, e poate cel mai important lucru, trecand peste calificarea pe care am putea sa o obtinem in Champions Lige, trecand peste bani si performante ... nimic din toate astea nu echivaleaza cu dragostea pentru Rapid!

Ceea ce traiesti alaturi de Rapid lasa tuturor urme frumoase, iar blestemul spiritului nostru intotdeauna ii va bantui pe rapidistii adevarati!

Mult succes si iti multumim! Pentru incurajare:

''Hai Panco, Panco italiano!''

"Cotizatia sufleteasca a Rapidului ramane mereu impresionanta"



   
     
         
         
   

RapidFans | 22 ianuarie 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...