online | vizualizari
30 ianuarie 2008

   
       







   
Iarna-i grea ... mizeria-n floare !

      Nu am sa mai incep cu specificul:
"m-am saturat!" ...

De fapt este greu sa iti gasesti cuvintele potrivite atunci cand nervii te coplesesc. Ma gandeam cat de greu este sa duci povara nesimtirii permanent, sa minti, sa speculezi ... sau sa crezi ca esti cel mai puternic, fara sa tii cont de sentimentele frumoase care mai exista printre suporterii rapidisti. Numai vestile scarboase ale presei cu privire la viitorul nostru ma fac sa cred ca traiesc un cosmar!

      Cum este posibil ca dupa aproape 85 de ani de istorie extraordinara alaturi de niste suporteri mai mult decat minunati sa ajungi sa fi calcat in picioare de un cIOBAN, care ar merita sa aiba apelativul scris cu litera mare! ... este o mare jignire pentru mine ca rapidista, sa aud din gura unui analfabet, intentia de a transforma Rapidul nostru, intr-un satelit al MIZERIEI lui?! ... Este posibil sa fie niste cuvinte aruncate doar pentru a provoca scandalul si a arata puterea, insa mi se pare ca aceasta jigodie ne cam batjocoreste. Este ca si cum ne-am lepada de credinta noastra si evident am muri decat sa avem o alta religie. Sunt sigura ca daca lucrurile vor deveni serioase, nu vom sta cu mainile in san si merita sa dau o idee suporterilor rapidisti ... nebuneasca idee ... dar eu cred ca nu ar strica o bomba cadou pentru cIOBAN fix in "palatu' cu oi " ... asta, in cazul in care acesta ar continua sa vorbeasca despre planurile pe care le are cu Rapidul nostru. Repet, numai afirmatiile cu privire la Rapid iti provoaca scarba! ... si cum era de asteptat presa a transformat cu un "focus-pocus" ca in filmele lui Harry Potter sau "pac-pac"-ul cIOBANului, cuvintele care pentru stiri sunt excelent de bune si calitative dupa mintea lor. Am mai vorbit de presa si de scarba provocata, insa eu nu pot sa accept sa fim in continuare jigniti de oameni mizerabili, care nu au dreptul nici sa pronunte cuvantul "Rapid". Este prea sfant si prea curat ca fie murdarit de astfel de personaje.

      Se spune ca atunci cand marea este linistita oricine poate fi carmaci. Rapidul nu a fost niciodata linistit. Intotdeauna a beneficiat de neliniste si suspans, de momente tensionate chiar si acum in pauza competitionala. Zvonul ca patronul actual ne paraseste nu m-a bucurat. Nu pentru ca sunt pro Copos, doar sunt sigura ca mai bine de atat nu se poate. Cu Copos am avut parte si de bune si de rele, o plecare a lui nu ar fi benefica Rapidului, ba dimpotriva ar tulbura apele si mai tare. Este adevarat ca niciodata nu a fost ceea ce ne-am dorit, dar haideti sa nu mai judecam atat si sa ne facem planuri aberante, deoarece multi cred in venirea altora mai viteji si mai capabili, insa nu stiu daca un nou rapidist va fi mai bun decat unul vechi. Normal ca este o parere personala ...

      In ciuda tuturor minciunilor si jignilor care ni se aduc, noi, rapidistii, trebuie sa mergem mai departe si sa stim ca echipa asta este a noastra, noi suntem cei care contam cel mai mult in ecuatie. Marele cIOBAN sa-si ia adio de la echipa noastra, mai bine morti decat sa fim in mainile acelui ordinar. Iar nenorocitii din presa nu mai merita osteneala, oricum ei stiu un lucru: "Sa fim cat mai jalnici!"

      Niciodata nu vom permite sa fim calcati in picioare si sa ajungem la mainile unui mizerabil!!! Rapidul este unic si va ramane asa, atata timp cat noi traim!! Istoria noastra e unica, e totul in lumea asta teribila si nimeni nu o poate cumpara. Nimic din lumea asta nu poate fi schimbat cu Rapid ... nu avem un pret!!!!

      Restul nu mai conteaza ... Rapid inseamna totul!



   
     
         
         
   

RapidFans | 30 ianuarie 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...