® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
   


online | vizualizari
27 Mai 2008

   
       
   
Capul sus Dani Coman !

      O veste soc a tulburat nationala Romaniei inainte de Euro 2008. Cat de nedreapta e viata uneori si cat ghinion se abate asupra unora! Dani Coman, despre care toti oamenii din fotbalul romanesc spuneau ca este cel mai bun portar al momentului, nu a scapat nici de data asta de umbra nesansei. Asa cum fiecare dintre noi are un vis maret inca din copilarie pe care il vrea  realitate intr-un moment al vietii, asa si Coman isi dorea enorm sa fie la Euro, sa apere. Nu stiu de ce destinul l-a ales tocmai pe el. Cert este ca dorinta lui s-a spulberat odata cu accidentarea asta stupida la deget. Asa cum spunea si el, durerea mai mare nu este provocata de insusi accidentarea de care a avut parte. Durerea cea mare este spulberarea visului de a juca pentru Romania la un turneu final.

      Nici nu ne putem imagina prin ce momente trece Dani Coman acum. Lacrimile lui de la parasirea cantonamentului de la Mogosoaia spun totul. Ce am putea spune in aceste momente? Cuvintele sunt de prisos, pentru ca indiferent de ce am zice, nu putem schimba nimic. Ce cruda si rea poate sa fie soarta ! Dintre toti cei convocati la lot, tocmai Dani merita cel mai mult sa fie acolo. Mereu a luptat, indiferent ca era apt 100 % sau nu, indiferent de recomandarile medicilor. Si mereu a fost la inaltime, chiar mai sus decat colegii lui care il lasau singur si trebuia sa se lupte pentru ca totul sa fie bine pentru Rapid si pentru cariera lui. Viata e nedreapta in unele clipe, insa Coman chiar nu merita asa ceva. Sa ne amintim impreuna de un alt mare nefericit, tot pitestean de-al tau, marele  Dobrin caruia i s-a rapit sansa de a arata ce stie la mondialele de la Guadalajara, ce-i drept intr-un alt mod, dar a mers mai departe. Si tu poti face asta ! Sa sti ca toata suflarea rapidista este alaturi de tine. Te asteptam sa demontrezi ca esti cel mai bun alaturi de Rapid. Caracterul tau de mare fotbalist iti va usura greutatea asta !

      Cu toate acestea Danut Coman nu are nevoie de compatimiri acum, mai ales din partea unuia ca Dumitru Dragomir. Incurajarile ar fi mult mai indicate daca ar veni din partea celor care il apreciaza cu adevarat. Este tanar, iar o mica piedica nu ii va sta in cale. Demonstrand ca este numarul 1 in urmatoarele campionate, cu siguranta va fi titular la mondialul din 2010, iar acel vis din copilarie va deveni realitate in final.

      Fi tare Danut ! Suntem alaturi de tine si nu uita ca adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis !

      Un articol realizat in colaborare de catre Lacra si BADEa | 27 mai 2008

 

   
   

   
chat RapidFanschat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
 
           
           
     

Rapid.Fans | 27mai 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...