® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®  
 
înapoi / back
   


online | vizualizari
19 martie 2008

   
       



Intra in magazin si gaseste cele mai noi produse ale echipei tale favorite

FAN SHOP Rapid >>>>


   
IARTA-NE PANCULE ...
 

     ... pentru ca am sperat !
     ... am sperat in tine, in noi, in ceruri damnate sa croiasca vise atat de visinii, dar parca niciodata apropiate unei cauze bolnave de neputinta si nenoroc ! Am sperat in puritate acolo unde regele intunericului cucerise taramuri risipite la ceas intamplator tocmai de noi, rapidistii. Si mai ales pentru ca am sperat ca intr-un singur suflet poate sta misterul clipei intrupata din amorul dorintei si patimii. Clipa rebela de 25 iunie 1923  !
     ... pentru ca am crezut !
     ... am crezut ca tu poti, ca impreuna avem forta sa reusim, constienti fiind ca suntem predestinati sa luptam cu mori de vant si personaje grotesti dospite prin basme cu final nefericit ! Am crezut ca prin reintoarcerea ta, acolo unde legendele se nasc nu doar se fabrica, vom putea crede in victorii, vom schimba destine si vom ataca piscuri menite sa isi poarte traiul nederanjate !
     ... pentru ca am visat !
     ... am visat in visiniu, in alb, apoi intr-un Rapid de povestit nepotilor preferati la gura unei sobe in iernile ce va sa vina ! Am visat in revenirea ta concomitent cu a noastra, in continuarea iluziei inceputa la intretaierea Podului Grand, batut la pas de Razvan Lucescu, intr-o seara tarzie cu gesturi perverse ridicate spre cer dar indreptate acolo unde era nevoie, intr-o seara tarzie cu emotii visinii in sfarsit cuceritoare !
     ... pentru ca am murit !
     ... am murit asa cum poate nu am mai facut-o niciodata, muscand dintr-o felie a vietii otravita de seva caineasca ! Am murit inca putin, asa cum numai noi rapidistii, atat de elegant, stim sa o facem, si mai ales, avem si-acel talent nebun de a ne purta ca si cand nu s-a intamplat nimic.  Am murit inca putin si continuam sa murim. Sufocati de un patron ratacit in idei si pacate, sugrumati de un tehnician lipsit de noima si bun simt, spanzurati in jurul unei echipe ce si-a uitat definitia si injunghiati cu cerinte de galerie, o galerie injunghiata de propria frumusete de altadata !
     ... iarta-ne Pancule !
Pentru ca am sperat ca doar de la tine vine lumina. Pentru ca am crezut la inceput in haosul comandat de un Gheorghe ravasit de dureri ros-albe. Pentru ca am visat in linistea vestiarului, liniste ce avea sa vina cu tine, dar am omis ce hal de om ne-am ales ... sa aleaga scheme tactice. Pentru ca am murit, tocmai atunci cand tu aveai nevoie de noi, cand tu visai la revenire, la Europene si toate cele.
     ... iarta-ne Pancule !
Pentru ca te-am chemat dar am uitat de ce-am facut-o, pentru ca te-am strigat iar atunci cand ai raspuns, ne-am risipit intrebarile, pentru ca ne-ai dorit in detriment ros-albastru dar n-ai mai gasit acasa visiniul de Giulesti, patentat la umbra marilor tale succese. Si cu riscul de a ne repeta ... pentru ca am murit inca putin. Asta se intampla cu o echipa al carei stadion isi asteapta sfarsitul, al carei patron adulmeca miros de secretara si-al carei antrenor nu poate ...



Gamebookers

      alex | 19 martie2008 21:30

   

   
   

   
chat RapidFanschat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
  smilies/zâmbete      
 
           
           
     

Rapid.Fans | 19 martie 2008                                 | online |

Gamebookers
   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...