® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
înapoi / back
   


online | vizualizari
24 Martie 2008

   
       



Intra in magazin si gaseste cele mai noi produse ale echipei tale favorite

FAN SHOP Rapid >>>>


   
Mircea Rednic a demisionat
din functia de antrenor principal al echipei Rapid
 

      În această dimineată, Mircea Rednic si-a anuntat demisia de la conducerea tehnică a Rapidului, subliniind faptul că, de această dată, nu se mai întoarce din drum. "Decizia o luasem după jocul de la Craiova, dar venea meciul cu Steaua si mi-am dorit foarte tare să câstig acest meci. Ceea ce s-a si întâmplat, cu toate că a apărut acest scandal care dovedeste si el că e imposibil să te pui contra curentului. Era corect să plec după jocul cu Steaua, dar a venit prea repede partida cu Buzăul si am cedat rugămintilor lui George Copos. A trecut si asta si mi-am dat seama că, dacă as mai rămâne, pierdem toată lumea: si echipa, si eu, si suporterii, toti. Au venit si declaratiile făcute aseară de patron, care m-au convins definitiv. Nu vreau să acuz pe nimeni, nu doresc o polemică în plus, dar un lucru trebuie cunoscut: eu mi-am respectat jucătorii si îi voi respecta în continuare. Sper ca, de aici încolo, să nu apară alte luări de pozitie care să nască polemici inutile, ce n-ar folosi nimănui.

      Îmi pare rău că lumea n-a înteles că am venit să fac bine, să repetăm performantele pe care le-am înregistrat si ca jucător, si ca antrenor. A fost prea multă ură din partea unui grup restrâns de suporteri, o ură pe care efectiv n-am înteles-o si care a dăunat, până la urmă, echipei în ansamblu. Dacă ar fi fost liniste, eu spun că puteam să fi acontat deja măcar locul doi până acum. Probabil că, într-o asemena tensiune, am făcut si eu greseli, pentru care îmi asum responsabilitatea, dar numai o masinărie ar fi putut rămâne imună la ceea ce întâmpla în jurul nostru", si-a explicat Rednic decizia.

      www.fcrapid.ro | 24 Martie 2008    

Taher: "Lucescu jr. și Sabău sunt primii pe listă"

      Posibilul nou patron al Rapidului a reacționat prompt la aflarea veștii că Mircea Rednic a demisionat.

      "În maxim două zile Rapidul va avea un președinte care va decide noul antrenor. Eu și George vom veni la meci ca simpli spectatori, că doar de asta investim bani în fotbal", a declarat Taher.

      "Era nevoie de un nou început"

      "Am discutat ieri cu George Copos, am luat masa împreună și am decis că Rapid are nevoie de un nou început. Am discutat personal cu Răzvan Lucescu și Ioan Ovidiu Sabău, însă Lucescu are primul dreptul de a reveni în Giulești. Amândoi au o situație contractuală delicată. Sper să se rezolve. Mai este un tehnician din România cu care a discutat George, dar eu nu știu mai multe", a precizat Taher.

      "De echipă se va ocupa Nae Manea. Suporterii Rapidului sunt unici, pentru ei am venit să investesc la Rapid.
La Comisii este o cutie neagră. Nu știu ce șanse ar avea Rapidul să se rejoace meciul", a mai spus Taher.

      "S-a discutat și cu Gino dar și cu Dinu Vamă, dar nu se știe dacă ei vor accepta", a precizat omul de afaceri iordanian.

Victor STOICESCU / www.prosport.ro

Sabău: "Plecarea mea depinde de domnul Pădureanu"

      Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Gloriei Bistrița, a ținut să precizeze, în exclusivitate pentru ProSport, că doar preșintele Jean Pădureanu poate decide o eventuală plecare a sa de la echipă.

      "O eventuală plecare a mea de la Bistrița trebuie discutată cu domnul Jean Pădureanu. Eu am o înțelegere verbală cu dânsul pentru a continua și în următorii doi ani la Gloria, dar nu am semnat nimic. Cine dorește să-și asigure serviciile mele, trebuie să discute cu domnul Pădureanu. Asta e tot ce vă pot spune", a declarat Sabău.

Gamebookers


   
   
   
chat RapidFanschat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
  smilies/zâmbete      
 
           
           
     

Rapid.Fans | 24 martie 2008                                 | online |

Gamebookers
   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...