® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
înapoi / back
   


online | vizualizari
26 Martie 2008 ora 17:55

   
       



Intra in magazin si gaseste cele mai noi produse ale echipei tale favorite

FAN SHOP Rapid >>>>


   

Povestea continua ...
      (scrisoarea a II-a)

 

      Inca o data ni se demonstreaza ca suntem singuri impotriva tuturor! Ceea ce continua sa se intample in Romania este o mare rusine! Suntem condusi de un om pe masura, care ne face de rusine cu diferite ocazii. Cea mai de curand prostie pe care a facut-o, a fost decorarea lui Deaconu. Acest abitru si-a batut joc de Rapid, intr-un derby, intr-o o lupta care trebuia sa se tina numai in teren. Prestatia lui in acest meci a starnit valva intre rapidisti, dar nu numai. A dat dovada de o feminitate acuta, avand in vedere reactia lui la acea bricheta primta in cap. Acest om "de portelan" a fost totusi decorat, marți, de președintele Traian Băsescu cu Ordinul Sportiv Clasa a III-a, alături de alte pesonalități ale fotbalului românesc. Deaconu a primit o medalie pentru "curajul" de care a dat dovada , luand decizia de a opri meciul. Ar fi meritat daca premiul i-ar fi fost oferit pentru talentul de actor (modul cum plangea cand a fost lovit in cap de bricheta), sau pentru sangele rece pe care l-a avut tinand partea Stelei cand era incojurat de mii de rapidisti. Domnilor, era o simpla bricheta!! Nu era nici piatra, nu era surub, nu era scaun, nu era nici macar o bricheta metalica, nici din otel sau alt material mai greu! Dar daca domnul presedinte a decis sa premieze astfel de nedreptati, pai noi la ce sa ne mai asteptam? Toti isi bat joc de Rapid, in frunte cu Traian Basescu. Acesta mai pretinde sa nu se faca speculatii in privinta acestui premiu. Pai cum sa nu facem speculatii, cand "domnisoara" Deaconu primeste un premiu pe nedrept, premiu care mai mult incurajeaza coruptia, acelasi premiu pe care l-a primit si Viorel Moldovan, o legenda a fotbalului romanesc? Dar asa e, Viorel Moldovan nu tine cu Steaua ...
                  Chiar si domnul Adrian Paunescu a criticat aceasta actiune a lui Basescu. Declaratia lui a fost de o corectitudine cum rar mai gasesti in Romania. A spus ca presedintele nu trebuia sa acorde acest premiu lui Deaconu, acesta nemeritandu-l.  Deciziile pe care le-a luat in acelasi campionat, fata de aceleasi echipe, in aceleasi conditii, au fost diferite. Basescu si-a ales un moment total nepotrivit pentru aceasta decorare, mai ales ca maine se va decide soarta meciului de joi, Rapid- Steaua. Acest fapt demonstreaza lipsa de scrupule si de principii a lui Basescu.
                  Aceasta decorare a lui Deaconu este un paradox din partea domnului Traian. Anul trecut, al nostru presedinte se declara impotriva comunismului si dorea inabusirea lui. Iar acum, incurajeaza nedreptatile, incurajeaza preamarirea Stelei, club comunist. Probabil domnul Traian Basescu gandeste in perspectiva. Se apropie alegerile, campania electorala, si a trebuit sa faca ceva pentru a-si spori popularitatea. Si avand in vedere ca populatia Romaniei sufera de "spiritul de turma", motiv pentru care majoritatea "tin cum Steaua pentru pentru ca suna bine", prin aceasta decorare a lui Deaconu, Basescu isi atrage votanti, simpatii ros-albastre, care sunt mult mai multe decat cele alb-visinii.
                  Istoria se repeta! De-a cursul timpului, Steaua a mai castigat alte 5 meciuri la masa verde. Ba mai mult, in sezonul 1989-1990, Steaua a beneficiat de 3 victorii la masa verde!! Plus victoria cu 3-0, tot la masa verde, cu PSG in 1997. Cred ca motto`ul acestei echipe este: "muieti`s posmegii?" sau "para malaiata in gura lui natafleata". Adica, la cat mai multe victorii, cu cat mai putin efort depus. Caci Steaua este echipa prezidentiala, echipa care a fost intotdeauana sustinuta de oameni de "sus". In primul rand, Ceausescu este unul din cei mai mari hoti ai fotbalului romanesc, el neacceptand ca peste Steaua sa fie alta echipa.
                  Facem apel la politicienii rapidisti,  printre care si Mircea Geoana, Calin Popescu Tariceanu sau Nicolae Vacaroiu, chiar si Ion Iliescu. Cerem o mana de ajutor, un pic de dreptate. De ce sa castige Steaua la masa verde cu 3-0? De ce se aplica regulamentul numai in cazul Rapidului? De ce Steaua, care se pretinde a fi mandria fotbalului romanesc si cea mai buna echipa, nu doreste sa demonstreze in teren cat de buna e?

                  Asteptam azi decizia finala care se pare ca o sa fie amanata pana maine ... Slabe sanse pentru Rapid. Traim intr-o lume bolnava, nedreapta, unde manariile sunt in floare. Ti se face scarba cand vezi asemenea lucruri. Si peste 50 de ani, cand Rapidul va dainui in continuare in inimile noastre, iar Steaua si Dinamo vor fi tot campioane, de vina vor fi cei mici caci n-au stiut stopa coruptia, macar in fotbal. Noi vom rade, vom plange, ne vom aminti cu nostalgie de aceste vremuri, dar nu vom ierta niciodata aceasta bataie de joc! Suntem singuri impotriva tuturor si asa vom fi mereu!

Liga Suporterilor RAPIDisti | RapidFans 26 Martie 2008 ora 17:55



   

Gamebookers


   
   
   
chat RapidFanschat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
  smilies/zâmbete      
 
           
           
     

Rapid.Fans | 26 martie 2008                                 | online |

Gamebookers
   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...