online | vizualizari
4 martie 2008 ora 22:30

   
       

   
Deplasarea la Pitesti pentru meciul
BC Arges Pitesti - BC Rapid Dromeas Bucuresti

      Rapidul intalneste maine la Pitesti incepand cu ora 17, vicecampioana Romaniei BC Pitesti, intr-un meci ce conteaza pentru sferturile Cupei Romaniei la baschet, mansa retur. Rapidul a obtinut in acest retur 6 victorii din 7 meciuri jucate, dar a pierdut turul dublei cu pitestenii chiar in sala Rapid, 73-63.
Rapidul a invins saptamana trecuta la Pitesti in campionat, 90-81 desi au fost condusi si la 20 de puncte pe parcursul meciului, iar in turul campionatului in Giulesti alb-visinii au invins cu 85-70. Returul se anunta unul pe viata si pe moarte, rapidistii avand ca obiectiv calificarea intr-o cupa europeana, ca si argesenii insa cei din urma au o pozitie in clasament care nu le faciliteaza intrarea in play-off, cupa fiind ultima lor sansa. Ca joc insa, alb-visinii le-au fost mult superiori de la reluarea campionatului, distanta dintre cele doua in campionat fiind mare, Pitesti locul 9, Rapid locul 3.

      Galeria rapidista va face deplasarea la Pitesti in autocare, intalnirea galeriei fiind la 13:30 in fata stadionului Giulesti. HAI RAPID!

      RapidFans | 4 martie2008 22:30:51

   

   
   


   
 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
 
           
           
     

Rapid.Fans | 4 martie 2008                                 | online |

   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...