® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
înapoi / back
   


online | vizualizari
Joi 27 noiembrie 2008 17:40:00

   
       

   
Deplasarea la Iasi pentru meciul
Poli Iasi - Rapid

 
      Deplasarea galeriei la Iasi se va face cu autocarele. Cei care doresc sa incurajeze echipa sunt anuntati ca deplasarea galeriei la acest meci se va face cu autocarele sambata 29 noiembrie 2008.
      Pretul pentru inchiriere autocar este de 20 lei / rapidist ... prioritate la transport avand cei din brigazi si cei ce au abonamente la Peluza Nord. Plecarea este programata la ora 7.45 din fata stadionului Giulesti Valentin Stanescu.

    Intalnirea suporterilor sambata la ora 7:30 la stadionul Giulesti.
      NU uitati buletinul sau cartea de identitate ( nu e de gluma ... cei de la Vaslui nu au intrat la ultimul meci de pe Giulesti din cauza buletinelor) , banii pentru biletul de intrare la meci.

      Nu se admit in deplasare bauturi alcoolice cat si obiectele interzise de noile reglementari prevazute de "Legea nr. 4 din 8 ianuarie 2008 privind prevenirea și combaterea violenței" pentru accesul pe stadionul din Iasi .

        Intoarcerea in Bucuresti este programata imediat dupa meci.


            Haideti sa mergem cat mai multi sa incurajam echipa noastra de suflet, pentru a le arata tuturor ca spiritul RAPIDului traieste in noi .

Suporterii rapidisti din Iasi ne asteapta in fata intrarii la sectorul rezervat galeriei Rapid pentru a intra impreuna la meci

      HAI RAPID

      RapidFans | Joi 27 noiembrie 2008 17:40:00    




   
   
     
           
           
     
   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...