® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
înapoi / back
   


online | vizualizari
Vineri 24 octombrie 2008 19:48:50

   
       

   
Deplasarea la Ploiesti
pentru meciul CS Otopeni - Rapid

 
      Deplasarea galeriei la Ploiesti se va face cu trenul. Cei care pleaca cu masina personala la Ploiesti asteapta in fata sectorului rezervat galeriei Rapid.
      Cei care doresc sa incurajeze echipa sunt anuntati ca plecarea celor care merg cu trenul este prevazuta pentru luni 27 octombrie la ora 12:30 din Gara de Nord .
     
Intalnirea suporterilor este la ora 12:00 in fata la biroul de informatii din incinta Garii de Nord.
      NU uitati buletinul sau cartea de identitate sa o aveti la voi ... si biletul de intrare la meci.

      Incepand de azi 24 octombrie s-au pus in vanzare la casele de bilete de la stadionul Giulesti - Valentin Stanescu biletele pentru meciul cu CS Otopeni , la pretul de 10 lei . In ziua meciului la Ploiesti nu se vand bilete la meci conform hotararii jandarmeriei.

      Nu se admit in deplasare bauturi alcoolice cat si obiectele interzise de noile reglementari prevazute de "Legea nr. 4 din 8 ianuarie 2008 privind prevenirea și combaterea violenței" pentru accesul pe stadionul din Ploiesti .
        Intoarcerea in Bucuresti este programata imediat dupa meci.


            Haideti sa mergem cat mai multi sa incurajam echipa noastra de suflet RAPID pentru a le arata tuturor ca spiritul RAPIDului traieste in noi , si ca nu vom fi niciodata invinsi. Dupa jocul din meciul cu Gaz Metan echipa a jucat un fotbal european si pentru asta trebuie sa ne incurajam echipa in meciul care urmeaza sa fie disputat la Ploiesti.

Suporterii rapidisti din Ploiesti sau cei care merg pe cont propriu cu masina ne asteapta in fata intrarii la sectorul rezervat galeriei Rapid pentru a intra impreuna la meci

      HAI RAPID

      RapidFans | Vineri 24 octombrie 2008 19:48:50    



   
   
     
           
           
     
   
         
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...