® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 
>
[ înapoi ] / [ back ]                  

LSR & RapidFans sunt alături de Nico • 09 Septembrie 2008                              online | vizualizari    

 

         Nico, suntem alaturi de tine!       France      US      Italy


       Daniel Niculae este un nume ce inseamna foarte mult pentru Marele Rapid. Daniel Niculae este unul dintre marile simboluri ale Rapidului . A crescut la echipa asta , a fost alaturi si printre suporteri in cele mai importante momente din istoria recenta a clubului . Nico ne-a adus mare bucurie in suflete si am plans cu totii plecarea sa in Franta . Sunt ceva ani de cand Rapidul nu mai are un atacant cu adevarat rapidist si extrem de sufletist ca el. Cate goluri senzationale in Cupa Uefa , cata bucurie si cat devotement a aratat acest jucator Rapidului , merita sa povestim si stranepotilor . Nimeni nu-l poate uita pe Nico , caracterul lui de mare fotbalist , iubirea pentru clubul nostru si deaceea il vom astepta mereu cu bratele deschise in Giulesti .
        Din pacate Daniel Niculae trece printr-o mare suferinta in aceste zile . Tatal lui suferea de ciroza si a decedat luni seara dupa mai multe zile in coma . Cu siguranta Nico trece printr-o durere si suferinta cumplita . Colegii de la nationala l-au simtit si au observat suferinta in tacere, ba mai mult a si intrat pe teren in meciul cu Lituania. Cand cineva atat de drag ne paraseste vorbele sunt de prisos . Totusi vrem ca Daniel Niculae sa stie ca el este si va ramane copilul acela teribil al Giulestiului si ca toata suflarea rapidista este alaturi de el in aceste momente . Nimeni nu poate uita lacrimile din ochii lui la eliminarea din Cupa Uefa si nici clipele cand se batea cu pumnul in piept .
           Nico trebuie sa fi tare ! Te iubim si iti multumim pentru ca esti un mare rapidist! Toti suntem alaturi de tine si de familia ta ! Cu siguranta tatal tau te vegheaza de sus si te va ajuta sa-ti continui cariera in acelasi stil de mare jucator!
            Te iubim !

            Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

      Liga Suporterilor Rapid & RapidFans | 09 Septembrie 2008  

   


  chat Rapid / intra pe chat si discuta cu rapidistii  

BADEa

 

traducerea / traduction / translation / traduzione

France      US      Italy







  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...