Home    Stiri    2009     martie                 înapoi / back Bookmark and Share
IAN
FEB
MAR
APR
MAI
IUN
IUL
AUG
SEPT
OCT
NOV
DEC
   Stiri
   Martie2009
Google Translate | daca ai ceva de tradus translate
search / cauta in site      
   Luni 23 martie 2009  
trimite pe yahoo messenger sau Email
    Scrisoare deschisa adresata selectionerului Echipei Nationale
online | vizualizari  

            Draga Piţi, Piţi, Piţi lasă-ne

      Îţi trimit această scrisoare deschisă ca să te scutesc de efortul de a o deschide tu. Ştiu că eşti prea ocupat cu selecţia pe la Naţională şi n-ai timp de pierdut. Mai ştiu şi faptul că n-ai s-o citeşti, deoarece cititul este o activitate greoaie pentru tine. Asta nu înseamna ca nu iubeşti cartea. Colecţia ta de cărti cu trefle, romburi şi alte simboluri stă mărturie afirmatiilor mele. Până la urmă te doare-n pix despre cea ce scriu eu. Apropos, tu ai scris vreodata cu pixul? Sau la tine s-a terminat scoala de pe vremea când scriai cu tocul alimentat din călimară. Când erai la pârnaie cu ce scriai acasa? Ca să nu te mai reţin,că ştiu ca eşti ocupat, te duci la cazinou, pardon ai antrenament, o să intru in subiect:
      Băi nemernicule, pe Maftei şi pe Lazăr nu i-ai văzut, sau faci echipa după indicaţiile fraţilor veri ? Numai blackjack-uri ai in cap băi târâtură! La conferinţa de presă ai motivat neconvocarea lui Lazăr că ai deja o pereche de valeţi pe post. Unul de treflă ( Ovidiu Petre, care e accidentat ) şi unul de pică (… de pică chiloţii de pe el, jockerul Codrea). Ţi-e teama ca refuză vreun penalty , adică nu trişează ca tine? Bănuiesc că nu mai pot babaroasele tale de grija celor doi rapidişti, dar prea o faci intenţionat ăşi s-ar putea să pierzi potul la barbut!
      Ca să închei , că m-am plictisit ... doresc multe “succesuri” echipei, iar tie ... multă baftă ca la peşte la jocurile de noroc!

      Cu multă desconsideraţiune al tău
      Golden-Şpriţ


      CHAT RapidFans  
      discuta cu alti rapidisti stirile aparute in ziarele de azi
Trimite pe messenger