Home    Stiri    2009    Septembrie                  înapoi / back
IAN
FEB
MAR
APR
MAI
IUN
IUL
AUG
SEP
OCT
NOV
DEC
   Stiri
   Septembrie 2009
          
   Vineri 11 Septembrie 2009            
   FC Bihor - Rapid, in 16-zecimile Cupei Romaniei Timisoreana
online | vizualizari   

Astazi, 11 septembrie a.c., a avut loc tragerea la sorti a jocurilor contand pentru saisprezecimile de finala ale Cupei României-Timisoreana, editia 2009-2010, a carei finală se va disputa la Iasi.

Iată, mai jos, programul meciurilor, ce vor avea loc în zilele de 22, 23 și 24 septembrie a.c., de la ora 16.00 (cu excepția partidelor televizate), în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe:

FC Bihor - Rapid Bucuresti
FCM Bacau - steaua Bucuresti
Unirea Urziceni - Sportul Studentesc
Chimia Brazi - FC Vaslui
Dunarea Galati - CFR Cluj
FC Timisoara - Sanatatea Cluj
FC Zlatna - Dinamo Bucuresti
Ceahlaul Piatra Neamt - Gaz Metan CFR Craiova
Gaz Metan Medias - Ramnicu Valcea
FC Brasov - Otopeni
Astra Ploiesti - Farul Constanta
Gloria Bistrita - Dunarea Giurgiu
Minerul Mehedinti - International Curtea de Argeș
U Craiova - Gloria Bistrita 2
Otelul Galati - Unirea Alba Iulia
Politehnica Iasi - Pandurii Targu Jiu

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se va proceda la prelungiri, iar dacă egalitatea va persista, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

Anul acesta se vor mai disputa două faze ale competiției: optimile de finală (27, 28 și 29 octombrie) și sferturile de finală (17, 18 și 19 noiembrie).

Cristian Costache: "A fost o tragere la sorți rezonabilă, pentru că puteam pica mai rău, cu o echipă din prima ligă. Din cîte s-a anunțat, există chiar posibilitatea ca partida să se dispute în Giulești, dacă va fi televizată. FC Bihor nu are nocturnă, urmează să discutăm cu oficialii de acolo, ei fiind formația organizatoare".

Viore Hizo:"Eu spun că e bine. Am avut parte de o tragerea la sorți destul de bună pentru noi. Sigur, FC Bihor nu este o echipă slabă și am fi putut juca și cu o formație din Liga a III-a, dar pînă la urmă nu ai cum să controlezi aceste trageri la sorți. Așa a fost să fie. Îmi aduc aminte că în 2001, Rapid a mai jucat cu FC Bihor, a trecut de ei, apoi a reușit să cîștige competiția. Mi-aș dori, dacă se poate, să se repete istoria. Ne dorim să ajungem cît mai departe în Cupa României și chiar să cîștigăm trofeul".